Life

Imagini uitate cu Monica Gabor, publicate de Irinel Columbeanu: “Din repulsie față de pedofili, nu putea concepe…”. Pasaje exclusive din cartea “Apofenia”

Irinel Columbeanu (64 ani) pregătește lansarea cărții "Apofenia", al doilea volum din trilogia „Istoriile unui vehement”, care va avea loc miercuri, 16 februarie.
09.02.2022 | 14:41
Imagini uitate cu Monica Gabor publicate de Irinel Columbeanu Din repulsie fata de pedofili nu putea concepe Pasaje exclusive din cartea Apofenia
În cartea "Apofenia", Irinel Columbeanu face dezvăluiri neștiute despre mariajul cu Monica Gabor și botezul fiicei lor, Irina. Sursă foto: Instagram/Fanatik
ADVERTISEMENT

FANATIK a obținut primele pagini din cartea “Apofenia”, scrisă de Irinel Columbeanu, dar și codul QR prin care cititorul va avea acces la o filmare realizată la botezul unicei fiice, Irina, eveniment care a făcut vâlvă în presă și la care televiziunile s-au înghesuit, în urmă cu 14 ani.

Pasaje din cartea încă nepublicată a lui Irinel Columbeanu

Trilogia „Istoriile unui vehement” prezintă aspecte din viața personajului principal, între anii 1957 si 2021, și, în paginile celui de-al doilea volum, fostul milionar de la Izvorani atinge subiecte sensibile și controversate din viața sa.

ADVERTISEMENT

Irinel Columbeanu face dezvăluiri despre căsnicia cu Monica Gabor și scandalurile mondene apărute pe parcursul mariajului, de la relația cu iz de amantlâc avută cu vestitul șofer Ricky, la legătura pe care băcăuanca o avea cu părinții milionarului și nu numai.

Sarcină imposibilă trasată de Monica Gabor, la botezul fiicei

Din informațiile obținute de FANATIK, unul dintre cele mai importante capitole din “Apofenia” are ca subiect cel mai emoționant și, totodată, stresant eveniment din viața fostului milionar de la Izvorani: botezul fiicei sale, Irina.

ADVERTISEMENT

Fastuosul eveniment a avut loc, în mai 2007, lună în care Irinel Columbeanu a împlinit 50 de ani, iar petrecerea de după botez s-a hotărât “să se contopească cu a 50-a aniversare a zilei de naștere care cădea duminica, într-un party comun, pe care să-l organizeze acasă la ei în seara ultimei sâmbete din mai”, conform unui pasaj din cartea încă nepublicată a lui Irinel Columbeanu.

“Din repulsie față de pedofili, nu putea concepe ca fiica ei să fie imortalizată în pielea goală”

“Aici fu partea cea mai dificilă: botezul propriu-zis în biserică. Aleseră aceeași biserică unde se rebotezase și Monica: biserica zveltă, din lemn, din Izvorani, de lângă vilă. Mama Irinei îi servise lui Ili o sarcină practic imposibilă: din repulsie față de pedofili, nu putea concepe ca fiica ei să fie imortalizată video sau foto în pielea goală, nici în cristelniță.

ADVERTISEMENT

– Te înțeleg, dar nu știu cum să rezolv cu atâția din presă prezenți, mai ales în biserică. Doar nu se poate interzice nimănui accesul într-un lăcaș de cult, și nici nu se poate interzice fotografiatul.

Monica își comandase rochiile de botez de la nimeni altul decât Botezatu, e-adevărat că rima, dar presa aflase. Și nu numai asta, ci și că acesta îi pregătise Irinei, pentru cristelniță, din același motiv, o pereche de chiloței ornați cu cristale Swarovski”, dezvăluie Irinel Columbeanu în paginile cărții “Apofenia”, pasaj obținut în exclusivitate de FANATIK.

ADVERTISEMENT

Irinel Columbeanu: “M-a sunat Patriarhul să mă certe”

Botezul opulent, pentru care milionarul ar fi scos din buzunar, la vremea respectivă, în jur de 100.000 de euro, a atras și atenția Patriarhiei care, pentru a se asigura că mondenii de la Izvorani nu “păcătuiesc”, a trimis special doi preoți ca să participe la ceremonia religioasă. Irinel Columbeanu mărturisește că a fost sunat și apostrofat de Patriarh, la urechile căruia ajunsese informația că micuța Irina o să fie îmbrăcată la botez cu “chiloței ornați cu cristale Swarovski”.

“M-a sunat Patriarhul să mă certe și, ca să se asigure că nu păcătuim, a trimis și doi părinți inspectori de la Patriarhie, așa că mâine o să avem la botez trei preoți. Cu atât mai bine! Ceremonia fu cu atât mai frumoasă, cu cât în fruntea corului bisericesc se alătură și renumita soprană Felicia Filip”, se arată într-un alt pasaj din cartea încă nepublicată.

Cod QR, inserat în paginile cărții, ideea cu care Columbeanu vrea să dea lovitura

Și în paginile acestui volum, Irinel Columbeanu a introdus un cod QR prin care cititorul va avea acces la o filmare făcută la botezul micuței Irina. Ideea i-a venit în pandemie și, dacă în cartea “Ipocrația” cititorii au putut vedea o înregistrare făcută în SUA de milionar, de această dată, accesarea codului QR – obținut în exclusivitate de FANATIK – le dezvăluie celor care îl vor accesa un filmuleț, de câteva minute, cu imagini uitate de la botezul fastuos al micuței Irina.

Cum se citește QR-ul din cartea lui Irinel Columbeanu

Cititorul trebuie să scaneze cu telefonul mobil codul din imaginea de mai jos (n.r. se îndreaptă camera foto spre codul QR, se încadrează cât mai bine în cadranul de pe ecran și se urmează instrucțiunile) și imediat va fi redirecționat către filmarea pusă la dispoziție de Irinel Columbeanu.

Ai încercat? Dacă da, atunci cu siguranță ai văzut imaginile de la botezul Irinei Columbeanu, unul dintre cele mai luxoase evenimente desfășurate la Izvorani. Dacă încă nu ai verificat codul QR, poți să o faci cu un smart mobile, urmând indicațiile de mai sus.

ADVERTISEMENT