Life

Irinel Columbeanu, categoric după problemele din relația dintre Monica Gabor și Mr. Pink: ”Trebuie ținută bine”

Irinel Columbeanu a vorbit, pe șleau, despre despărțirea fostei sale soții, Monica Gabor, de multimilionarul american de origine chineză, Mr. Pink.
31.07.2021 | 22:09
Irinel Columbeanu categoric dupa problemele din relatia dintre Monica Gabor si Mr Pink Trebuie tinuta bine
Irinel Columbeanu si Monica Gabor s-au iubit ani buni, diva emigrand insa in bratele lui Mr. Pink
ADVERTISEMENT

Într-un interviu acordat celor de la Antena Stars, Irinel Columbeanu și-a descris cât se poate de plastic fosta soție, făcând o serie de precizări cu privire la relația potrivită pentru mama fiicei sale.

Irinel Columbeanu știe de ce are nevoie Monica Gabor

Chiar dacă, în ultima vreme, se pare că Monica Gabor, alături de sora ei mai mică, Ramona, ”rupe” cluburile din insula grecească Mikonos și își face de cap prin Dubai, relația fostei soții a lui Irinel Columbeanu nu este în mare pericol în viziunea fostului milionar de la Izvorani.

ADVERTISEMENT

Și, precizând la Antena Stars că este convins că Monica Gabor și Mr Pink se vor împăca, Irinel Columbeanu a dezvăluit ce are nevoie, de fapt, o femeie ca fosta lui soție.

„Nu știu nimic mai mult, dar pot prevedea. Nu știu să fac premoniții, dar părerea mea este că de la un moment dat încolo un bărbat trebuie un pic împuns. Un bărbat deștept nu răspunde decât într-un mod deștept în astfel de situații. După părerea mea, femeile frumoase trebuiesc ținute bine. Răsfățate. Oricum Monica este o femeie temperamentală, dar și Mr. Pink este un tip deștept”, a spus Irinel Columbeanu pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

Irinel Columbeanu, impresionat de Mr. Pink

De-a lungul ultimilor ani, Irinel Columbeanu a avut ocazia, în repetate rânduri, să vorbească cu Mr. Pink, ba chiar să aibă schimburi de idei și chiar să se certe cu acesta.

”Nu am uitat când m-a certat odată într-o parcare în L.A. privitor la un alt subiect, nu la acesta, dar bănuiesc că se poate întinde deșteptăciunea asupra acestui subiect. Așa că nu îmi fac probleme pentru ei”, a mai spus Irinel Columbeanu despre Mr. Pink, fără să precizeze însă de ce s-au certat.

ADVERTISEMENT

Monica Gabor, relație dificilă cu Mr. Pink?

De-a lungul timpului, despre relația dintre Monica Gabor și Mr Pink au existat tot felul de speculații și controverse.

Mai mult, la un moment dat circula un zvon, niciodată confirmat de cineva, fie de protagoniști, fie de Irinel Columbeanu, care susținea că Mr. Pink îi supraveghează fiecare mișcare a Monicăi Gabor și că aceasta are voie să iasă doar în anumite condiții din casă.

ADVERTISEMENT

Mai mult, este interesant că de-a lungul ultimilor ani, după ce Irina s-a mutat în Statele Unite ale Americii, alături de mama ei, Monica Gabor, aceasta din urmă nu a mai venit în România și a pregerat să stea doar în SUA, cu micile excepții prilejuite de vizitele la Ramona, în Dubai.

Monica Gabor s-a despărțit de Mr. Pink?

După ce, ani la rândul, pe conturile de socializare ale Monicăi Gabor au fost postate mai mult fotografii alături de Mr. Pink, Irina și fiul milionarului de origine asitatică, acum toate aceste imagini au fost șterse.

În plus, din senin, Monica Gabor, alături de Ramona, au început să petreacă în Mikonos, insula distracției din zona Mediteranei, cele două surori petrecât fără grijă și distrându-se în compania mai multor bărbați cu mare dare de mână.

ADVERTISEMENT