Life

Irinel Columbeanu confirmă căsătoria lui Mr. Pink cu Monica Gabor: ”La vremea aceea nu era încă soția lui”

Irinel Columbeanu confirmă: Monica Gabor și Mr. Pink s-au căsătorit, după ce Irina s-a mutat în SUA. Fostul milionar a dezvăluit cum a renunțat la custodia fiicei și cum a devenit Monica Gabor soția afaceristului chinez.
23.05.2022 | 19:17
Irinel Columbeanu confirma casatoria lui Mr Pink cu Monica Gabor La vremea aceea nu era inca sotia lui
Irinel Columbeanu a dezvăluit că Monica Gabor s-a căsătorit, cu acte, cu Mr Pink, afaceristul misterios cu care locuiește în SUA / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

În podcastul A Meritat cu Nasrin, Irinel Columbeanu a lămurit, pentru prima oară, situația maritală exactă a fostei sale soții, Monica Gabor, mutată de ani buni deja în Statele Unite alături de misteriosul om de afaceri de origine chineză, Mr. Pink. Explicând contextul în care și-a lăsat fiica, pe Irina, să locuiască în America, Irinel Columbeanu a dat-o de gol pe Monica.

Irinel Columbeanu a dezvăluit că Monica Gabor s-a măritat cu afaceristul chinez Mr. Pink

Față în față cu Ameri Nasrin, Irinel Columbeanu a dezvăluit că Monica Gabor și Mr Pink sunt soț și soție. E adevărat, nu a precizat exact momentul căsătoriei, dar acesta poate fi lesne bănuit, evenimentul având loc la puțin timp după ce Irina s-a mutat, definitiv, în Statele Unite ale Americii, acum patru ani.

ADVERTISEMENT

Irinel Columbeanu a lămurit în podcastul lui Nasrin și episodul în care s-a certat cu Mr. Pink, pentru Irina. Acela a fost de altfel și momentul în care fostul milionar de la Izvorani a făcut dezvăluirea căsătoriei dintre afaceristul chinez și fosta sa soție.

Monica Gabor și Mr. Pink s-au căsătorit după ce Irina s-a mutat în SUA

”A fost un conflict, într-adevăr, înăuntrul meu, între a ceda cerințelor venite din partea lor, adică a lui Pink și a soției sale, la vremea aceea nu era încă soția lui, parcă, de a nu mă întoarce cu Irina și să o las să stea în continuare la ei.

ADVERTISEMENT

Îmi trebuia și mie un pic de timp pentru a gândi această perspectivă, le-am zis că nu pot da un răspuns pe loc, că e prea pripit. El s-a enervat, m-a acuzat de lipsă de responsabilitate față de Irina.

Considerând că are dreptate, i-am răspuns Monicăi și i-am dat în scris răspunsul așteptat în acea seară”, a povestit Irinel Columbeanu în podcastul făcut de Ameri Nasrin și care va fi difuzat pe marți, 24 mai, începând cu ora 21.00.

ADVERTISEMENT

Irinel Columbeanu explică de ce și-a lăsat fiica cu fosta soție și afaceristul chinez, în SUA

Irinel Columbeanu explică, mai pe larg, și episodul în care a decis să renunțe la custodia Irinei, fiica lui și a Monicăi Gabor, în vara anului 2018, în cel de-al treilea volum al cărții biografice, cel pe care se pregătește să îl lanseze.

Laitmotivul lui Pink era ce are Ili de gând cu viitorul Irinei, să o lase atunci în America cu ei, să meargă la școală și să crească acolo. Nu îi venea nici să spună nu, nici să spună da. Pur și simplu, evita să dea un răspuns tranșant, pentru că, sincer, nu era încă sigur cum și când ar fi fost mai bine pentru ea (…) până într-o seară, când îl aduseră de la un restaurant japonez înapoi la apartament și mai stătură amândoi de vorbă în mașina lui Pink, în parcarea subterană.

ADVERTISEMENT

Monica era în spate și nu zicea nimic, iar Pink se enerva că nu putea scoate de la el nici da, nici nu și începu să-l certe. Că asta înseamnă lipsă de responsabilitate față de copil”, notează Irinel Columbeanu în cartea pe care o va lansa în acest an, volumul al treilea al biografiei sale.

Irinel Columbeanu, în relația cu Monica Gabor: ”A fost o poveste adevărată, de dragoste”

Relația dintre Irinel Columbeanu și Monica Gabor a început în anul 2005, iar în cel de-al doilea volum al cărții sale, fostul milionar de la Izvorani vorbește cu pasiune despre ceea ce s-a petrecut între el și fostul model.

De altfel, nașul cuplului, afaceristul Matei Miko, a caracterizat relația pe care au avut-o Irinel Columbeanu și Monica Gabor în doar câteva cuvinte. ”A curs multă cerneală pe acest subiect: Dacă Irinel și Monica se iubesc. S-a punctat permanent diferența de vârstă. Iar asta trebuie să punctez. Acolo a fost nemijlocit o relație sinceră, de iubire.

A fost o poveste adevărată, de dragoste, chiar dacă lumea nu a vurt să creadă. Copilul lor nu s-a născut dintr-o relație care să fie bazată pe altceva, ci din relația de dragoste a Monicăi pentru Irinel și a lui Irinel pentru Monica.

Am fost de față când a cerut-o de soție și trebuie să vă spun că emoția a fost formidabilă. Irinel tremura, iar Monica a izbucnit în lacrimi, iar astea nu sunt scene filmate, au fost reale”, preciza, la lansarea cărții lui Irinel Columbeanu, Matei Miko.

ADVERTISEMENT
Un bărbat insista să-i explice unei jucătoare profesioniste de golf cum să lovească...
Un bărbat insista să-i explice unei jucătoare profesioniste de golf cum să lovească mingea. Ce a urmat. „Nu m-am putut abține să nu râd”
N-au stat la discuții: închisoare pe viață, după ce a recunoscut în direct...
N-au stat la discuții: închisoare pe viață, după ce a recunoscut în direct la TV pentru ce a plătit sute de mii de euro
Judecătoarea care căuta în sala de judecată un tânăr mort la 2 Mai,...
Judecătoarea care căuta în sala de judecată un tânăr mort la 2 Mai, în timp ce mesteca gumă, cercetată de Inspecția Judiciară
„M-am simțit «Regina reginelor»”. Laurette dezvăluie cum l-a cucerit pe Ion Țiriac: „Știți...
„M-am simțit «Regina reginelor»”. Laurette dezvăluie cum l-a cucerit pe Ion Țiriac: „Știți cum îi zic eu?”
O stațiune de schi din România a ajuns pe locul doi într-un top...
O stațiune de schi din România a ajuns pe locul doi într-un top al resorturilor din Europa
Cât va ajunge impozitul pentru un apartament de 3 camere în Bucureşti. Taxele,...
Cât va ajunge impozitul pentru un apartament de 3 camere în Bucureşti. Taxele, majorate cu 10% din 2025
Marele mister din istoria Moldovei. Cine a fost Margareta, întemeietoarea dinastiei din care...
Marele mister din istoria Moldovei. Cine a fost Margareta, întemeietoarea dinastiei din care făcea parte și Ștefan cel Mare
Educatoarea de la grădinița din Popești-Leordeni a fost plasată sub control judiciar pentru...
Educatoarea de la grădinița din Popești-Leordeni a fost plasată sub control judiciar pentru 60 de zile
Ce note au obținut elevii la Simulare Evaluare Națională. S-au afișat rezultatele finale
Ce note au obținut elevii la Simulare Evaluare Națională. S-au afișat rezultatele finale
Dragobetele, o sărbătoare strămoșească. Ce nu trebuie să faci în această zi
Dragobetele, o sărbătoare strămoșească. Ce nu trebuie să faci în această zi
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Avertisment fără precedent de la ANM. Am putea avea COD ROŞU de iarnă...
Avertisment fără precedent de la ANM. Am putea avea COD ROŞU de iarnă în aprilie
Un bărbat a cerut ajutorul la 112, fiind într-o maşină care circula în...
Un bărbat a cerut ajutorul la 112, fiind într-o maşină care circula în sectorul 6: „Aș vrea să comand o pizza!” „Vreţi să ne spuneţi că sunteţi în pericol?”
Catinca Roman, primele declarații după moartea Mioarei! „O aștept pe Oana să vină!”...
Catinca Roman, primele declarații după moartea Mioarei! „O aștept pe Oana să vină!” Fiica lui Petre Roman a luat primul avion spre casă