Life

Irinel Columbeanu, convins să o lase pe Irina în America după un scandal cu Mr. Pink: ”Monica era în spate și nu zicea nimic”

Irinel Columbeanu a vorbit, în cartea autobiografică, despre momentul în care a decis să își lase fiica în SUA, după un scandal cu Mr. Pink, partenerul de viață al Monicăi Gabor.
23.07.2022 | 17:22
Irinel Columbeanu convins sa o lase pe Irina in America dupa un scandal cu Mr Pink Monica era in spate si nu zicea nimic
Pentru Irina, Irinel Columbeanu și Mr. Pink, partenerul de viață al Monicăi Gabor, au avut dispute fierbinți / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Irinel Columbeanu a dezvăluit în cartea autobiografică, întinsă de-a lungul a trei volume, motivul pentru care a acceptat ca fiica lui și a Monicăi Gabor, Irina, să rămână în America. Volumul Istoriile unui vehement 3. Chintesența dezvăluie că momentul în care a luat respectiva decizia a venit după o ceartă serioasă cu Mr. Pink.

Irinel Columbeanu, convins să își lase fiica, pe Irina, în America după un scandal cu Mr. Pink

În 2018, povestește Irinel Columbeanu în cartea Istoriile unui vehement 3. Chintesența, era în SUA, alături de Monica Gabor, Mr. Pink și, evident, Irina. Acolo, între cei doi bărbați a început o discuție cât se poate de serioasă cu privire la viitorul adolescentei.

ADVERTISEMENT

Mai exact, controversatul și misteriosul afacerist de origine chineză îi cerea fostului milionar de la Izvorani să o lase, definitiv, pe Irina, în Statele Unite ale Americii. Iar argumentele folosite, privitoare la posibilitățile de viitor ale fetei, nu l-au convins de la început pe Irinel, el ezitând să își dea acordul.

”Laitmotivul lui Pink era ce are Ili de gând cu viitorul Irinei, să o lase atunci în America cu ei, să meargă la școală și să crească acolo. Nu îi venea nici să spună nu, nici să spună da. Pur și simplu, evita să dea un răspuns tranșant, pentru că, sincer, nu era încă sigur cum și când ar fi fost mai bine pentru ea (…)

ADVERTISEMENT

Până într-o seară, când îl aduseră de la un restaurant japonez înapoi la apartament și mai stătură amândoi de vorbă în mașina lui Pink, în parcarea subterană”, dezvăluie Irinel Columbeanu în cartea sa. Iar atunci a început scandalul lui cu afaceristul din SUA.

Mr. Pink s-a enervat pe Irinel Columbeanu din cauza Irinei

Cum discuția dintre cei doi bărbați care voiau să tranșeze viitorul Irinei Columbeanu trena, Mr. Pink s-a enervat suficient de tare pentru ca Irinel să își dea seama că este cazul să cedeze.

ADVERTISEMENT

”Monica era în spate și nu zicea nimic, iar Pink se enerva că nu putea scoate de la el nici da, nici nu și începu să-l certe. Că asta înseamnă lipsă de responsabilitate față de copil”, scrie Irinel Columbeanu în cartea sa.

La câteva ore de la aprinsa discuție pe care a avut-o cu Mr. Pink, Irinel Columbeanu a decis să îi permită Irinei să își continue viața în Statele Unite ale Americii, loc în care se află și acum.

ADVERTISEMENT

”Bună, Monica! Știi, pe lângă consimțământul trimis pe WhatsApp mai am unul, în legătură cu ce am dezbătut atunci, în ianuarie, cu Pink în parcare, pe care ți-l transmit acum verbal, prin telefon: e OK”, a mai scris Irinel în carte.

Irinel Columbeanu a confirmat căsătoria Monicăi Gabor cu Mr. Pink

În podcastul Ameritat cu Nasrin, Irinel Columbeanu a confirmat informațiile cu privire la căsătoria legală dintre Mr. Pink și fosta sa soție, Monica Gabor. ”A fost un conflict, într-adevăr, înăuntrul meu, între a ceda cerințelor venite din partea lor, adică a lui Pink și a soției sale, la vremea aceea nu era încă soția lui, parcă, de a nu mă întoarce cu Irina și să o las să stea în continuare la ei”, a spus Irinel Columbeanu pentru sursa citată.

De altfel, relația pe care a avut-o cu actuala doamnă Pink a fost subiectul celui de-al doilea volum al autobiografiei sale, Irinel povestind mai multe picanterii și făcând dezvăluiri despre ce s-a întâmplat între el și Monica Gabor. Iar Irinel nu a ocolit subiecte delicate, precum șantajele la care a fost supus el și fosta lui soție.

”Acum știe toată lumea și îți dai seama că vor continua care mai de care cu tot felul de ”dezvăluiri”. Nu vrei să scapi odată pentru totdeauna de toată apăsarea asta, ca și de eventualele șantaje ale acestui Damaschin? (…)

Coborâm acum amândoi de mână printre reporterii care pun pariu că au și început să se strângă, tragi aer în piept și începi să le povestești li lor exact cum mi-ai povestit și mie. (…) Și gata, ustură și trece. Scapi în felul ăsta simplu și rapid de tot coșmarul”, scria Irinel Columbeanu în cel de-al doilea volum al biografiei sale.

ADVERTISEMENT
Un bărbat insista să-i explice unei jucătoare profesioniste de golf cum să lovească...
Un bărbat insista să-i explice unei jucătoare profesioniste de golf cum să lovească mingea. Ce a urmat. „Nu m-am putut abține să nu râd”
Soția lui Dani Alves a rupt tăcerea, după ce a aflat câți ani...
Soția lui Dani Alves a rupt tăcerea, după ce a aflat câți ani va petrece în închisoare brazilianul pentru viol
Judecătoarea care căuta în sala de judecată un tânăr mort la 2 Mai,...
Judecătoarea care căuta în sala de judecată un tânăr mort la 2 Mai, în timp ce mesteca gumă, cercetată de Inspecția Judiciară
„M-am simțit «Regina reginelor»”. Laurette dezvăluie cum l-a cucerit pe Ion Țiriac: „Știți...
„M-am simțit «Regina reginelor»”. Laurette dezvăluie cum l-a cucerit pe Ion Țiriac: „Știți cum îi zic eu?”
O stațiune de schi din România a ajuns pe locul doi într-un top...
O stațiune de schi din România a ajuns pe locul doi într-un top al resorturilor din Europa
O studentă a vrut să se angajeze la supermarket, însă a renunţat când...
O studentă a vrut să se angajeze la supermarket, însă a renunţat când a aflat salariul. "La 40 de ore pe săptămână e prea puţin"
Marele mister din istoria Moldovei. Cine a fost Margareta, întemeietoarea dinastiei din care...
Marele mister din istoria Moldovei. Cine a fost Margareta, întemeietoarea dinastiei din care făcea parte și Ștefan cel Mare
Educatoarea de la grădinița din Popești-Leordeni a fost plasată sub control judiciar pentru...
Educatoarea de la grădinița din Popești-Leordeni a fost plasată sub control judiciar pentru 60 de zile
Ce note au obținut elevii la Simulare Evaluare Națională. S-au afișat rezultatele finale
Ce note au obținut elevii la Simulare Evaluare Națională. S-au afișat rezultatele finale
Schimbarea care îi va afecta pe români. Ce se întâmplă cu cardurile de...
Schimbarea care îi va afecta pe români. Ce se întâmplă cu cardurile de energie
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Avertisment fără precedent de la ANM. Am putea avea COD ROŞU de iarnă...
Avertisment fără precedent de la ANM. Am putea avea COD ROŞU de iarnă în aprilie
Un bărbat a cerut ajutorul la 112, fiind într-o maşină care circula în...
Un bărbat a cerut ajutorul la 112, fiind într-o maşină care circula în sectorul 6: „Aș vrea să comand o pizza!” „Vreţi să ne spuneţi că sunteţi în pericol?”
Catinca Roman, primele declarații după moartea Mioarei! „O aștept pe Oana să vină!”...
Catinca Roman, primele declarații după moartea Mioarei! „O aștept pe Oana să vină!” Fiica lui Petre Roman a luat primul avion spre casă