Life

Irinel Columbeanu, despre motivul real pentru care fiica sa a rămas în America. Nu lipsa banilor a fost problema

19.04.2021 | 16:03
Irinel Columbeanu despre motivul real pentru care fiica sa a ramas in America Nu lipsa banilor a fost problema
ADVERTISEMENT

Irinel Columbeanu a vorbit despre motivul real pentru care fiica sa a rămas în America. Nu lipsa banilor a fost problema. Omul de afaceri își dorește un viitor mai bun pentru copilă.

În cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, fostul milionar a făcut dezvăluiri despre modul în care și-a pierdut averea. În plus, el a precizat că nu acesta este motivul pentru care fiica sa, Irina, nu mai trăiește alături de el.

ADVERTISEMENT

La începutul acestui an, Irina Columbeanu a împlinit 14 ani. Ea locuiește în Malibu, alături de Monica Gabor și Mr.Pink și nu și-a mai vazut tatăl de doi ani.

Irinel Columbeanu, despre motivul real pentru care fiica sa a rămas în America. Nu lipsa banilor a fost problema

De aproximativ doi ani, relația dintre Irinel Columbeanu și fiica sa este una virtuală. Întrebat dacă mutarea Irinei cu mama sa este eșecul vieții lui, răspunsul a venit rapid.

ADVERTISEMENT

Omul de afaceri a mărturisit că fata sa se află în Statele Unite ale Americii pentru a-și asigura un viitor și a avea parte de cea mai bună educație.

Irinel Columbeanu a explicat că Irina a dorit să plece în SUA. De asemenea, el a menționat că nu au stabilit o perioadă pentru care ea avea să locuiască cu mama ei și partenerul acesteia de viață.

ADVERTISEMENT

„Plecarea Irinei este încununarea modului meu de a gândi. Trebuie să-i permiți și să o ajuți să-și împlinească viața pe acest pământ într-un mod cât mai frumos”, a explicat Irinel Columbeanu.

„Nu imposibilitatea de a-i plăti școlarizarea m-a determinat să fiu de acord ca ea să-și completeze educația în altă țară, ci tocmai constatarea că acest lucru este necesar pentru a se adapta acestei lumi. Ea acolo trebuie să învețe să se adapteze acestei noi lumi,” a adăugat acesta.

ADVERTISEMENT

Fostul soț al Monicăi Gabor a mărturisit că nu e deloc ușor să păstreze legătura doar virtual cu fiica sa: „sunt într-o comunicare mai mult virtuală cu ea. Așa este un lucru mai puțin greu de suportat, dar nu trebuie să o considerăm o dramă.”

Părinții Irinei Columbeanu s-au războit în instanță petru custodia minorei. În anul 2011, judecătorii au decis ca fata să crească alături de tatăl ei. Cu toate acestea, Monica nu s-a dat bătută, ea a fost mereu prezentă în viața copilei, relația dintre cele două fiind una foarte solidă.

ADVERTISEMENT