Life

Irinel Columbeanu, detalii despre începutul relației cu Anna Lesko. Cum a cunoscut-o fostul milionar

Irinel Columbeau a dezvăluit în prima sa carte cum s-a întâlnit cu Anna Lesko, frumoasa artistă cu care s-a iubit o perioadă de 8 ani. Solista avea numai 17 ani la momentul respectiv.
16.12.2021 | 19:33
Irinel Columbeanu detalii despre inceputul relatiei cu Anna Lesko Cum a cunoscuto fostul milionar
Irinel Columbeanu, dezvăluiri despre relația cu Anna Lesko. Cum s-au întâlnit drumurile lor. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Fostul milionar în euro a oferit detalii prețioase despre începutul relației cu blondina originară din Republica Moldova, precizând și cum au reacționat părinții acesteia când au aflat despre povestea lor de dragoste.

S-au cunoscut pe litoralul românesc în perioada în care Anna Lesko făcea parte dintr-un grup de dans. Nu știa deloc limba română și nu se înțelegeau nici în engleză. În plus, vedeta era controlată de coregraful său care îi ținea pașaportul.

ADVERTISEMENT

Irinel Columbeanu a fost captat de frumusețea naturală a artistei, la finalul verii reușind să se mute împreună în București. Afaceristul avea să o cunoască și pe mama solistei, care a remarcat imediat diferența de vârstă dintre ei.

Irinel Columbeanu, dezvăluiri despre relația cu Anna Lesko. Cum s-au întâlnit drumurile lor

„Apăruseră niște fete noi în Mamaia și veneau în grup în fiecare zi la piscină la Rex (fostul Internațional, care își schimbase între timp numele). El făcuse cunoștință cu ele și voia să i le prezinte și lui Ili, în mod special pe una dintre ele, Ana.

ADVERTISEMENT

Își luă și el un șezlong și se întinse la soare. Fetele se bălăceau, vorbeau, erau drăguțe, dar nu chiar așa cum pretinsese Petru la telefon. Păreau cam tinerele și cam scunde pentru gustul lui.

O cunoscu pe Aliona și schimbă două-trei vorbe cu ea, dar nu îi plăcu în mod deosebit. Făcu și cu Ana cunoștință. Era într-adevăr cea mai frumușică dintre ele, blonduță, cu ochi verzi-gri, corp foarte feminin, pe care știa cum să și-l miște mai ales când mergea. 

ADVERTISEMENT

Avea trăsături frumoase și pomeți promițători la maturitate, însă nu știa o boabă românește (sau nu voia). Dar cum să se înțeleagă cu ea? Încercă și în engleză, dar nimic. 

Încercă să facă rost de un dicționar româno-rus (ar fi fost încă și mai bun unul româno-ucrainean, de fapt, dar nu avea de unde ști), și nu reuși.

ADVERTISEMENT

Reuși, până la urmă, doar să îndruge ceva prin intermediul Alionei (care vorbea un pic românește), și lansă prin ea invitația, la care Ana îl întrebă, tot prin Aliona, dacă se referă numai la ea.

El i-a răspuns că da. Până la urmă se oferi un cunoscut de-al lui, Fane Englezu’, care era mai mult plecat prin Anglia, și care îi văzuse supărați pe terasa de la Rex, să meargă cu ea la apartament să-și ia hainele și să «vorbească» cu Valeri.

S-au întors repede cu ele și cu pașaportul fetei. Încet-încet, ea se rupse de grupul de fete și nu mai mergea cu ele la program, iar ei doi se mutară în sudul litoralului, la Neptun, pentru restul verii”, a povestit Irinel Columbeau în prima sa carte, scrie wowbiz.ro.

Irinel Columbeanu și Anna Lesko, despărțire după 8 ani de relație

Fostul om de afaceri și celebra cântăreață din Republica Moldova au fost împreună timp de 8 ani, blondina fiind susținută la fiecare pas de milionar.

Anna Lesko avea numai 17 ani când l-a cunoscut pe Irinel Columbeanu, vedeta care a crezut în potențialul și care i-a fost alături când s-a lansat în industria muzicală.

ADVERTISEMENT