Life

Prin ce trece Irinel Columbeanu de când nu mai e milionar. Dezvăluire despre cum își trăiește, de fapt, viața

Irinel Columbeanu a pierdut întreaga avere, estimată la 150 de milioane de euro, moment care i-a schimbat complet cursul vieții. Cum trăiește în prezent afaceristul?
21.02.2022 | 23:51
Prin ce trece Irinel Columbeanu de cand nu mai e milionar Dezvaluire despre cum isi traieste de fapt viata
Irinel Columbeanu, detalii despre situația sa. Fostul milionar în euro vede partea plină a paharului. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Fostul om de afaceri a dezvăluit prin ce trece de când nu mai e milionar. Dezvăluirea despre cum își trăiește, de fapt, viața, este una care a mai fost scoasă la înaintare și în urmă cu ceva timp.

Se pare că vedeta nu regretă faptul că nu mai are bani pentru că știe că o poate lua oricând de la capăt. În plus, fostul soț al Monicăi Gabor este încrezător în forțele proprii.

ADVERTISEMENT

Irinel Columbeanu nu este deloc dezamăgit de perioada prin care trece și spune că are o atitudine complet diferită față de lucrurile care i se întâmplă.

Irinel Columbeanu, detalii despre situația sa. Fostul milionar în euro vede partea plină a paharului

„Am căpătat o anumită atitudine față de ceea ce mi se întâmplă, destul de puțin agitată, lucru pe care l-am observat că mi s-a întâmplat atât la bine, cât și la rău.

ADVERTISEMENT

Hai să începem cu răul, eu sunt obișnuit atunci când mă uit la un pahar, să mă uit la partea plină a paharului.

Perioada pe care o traversez de câțiva ani încoace o văd benefică, pentru că mă pregătește pentru ceea ce urmează. Acest moment urmează pentru noi toți”, a declarat Irinel Columbeanu pentru wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Dezvăluirile sincere făcute de fostul milionar în euro nu sunt pe placul nașului său. Matei Miko este de cu totul altă părere, demonstrând că are foarte mare încredere în omul de afaceri.

În plus, patronul agenției clujene de modele Transilvania Fashion crede că finul său are foarte multe resurse pentru a putea depăși cu brio situația în care se află de câțiva ani.

ADVERTISEMENT

„Discutăm de urcușuri și coborâșuri, aceasta poveste va avea o continuare în viață, e plin de resurse…așa cum este în general la jocurile de noroc, suișuri, coborâșuri, dar nu cred ca este gata povestea.

Vor fi resurse suficiente ca acest montagne russe să continue. Nu doar prin prisma cărții, ci prin faptul că sunt alte planuri și proiecte pe care Irinel le va putea fructifica”, este de părere nașul lui Irinel Columbeanu, mai arată sursa menționată mai sus.

Matei Miko este unul dintre oamenii care i-a rămas aproape fostului om de afaceri și care a fost prezent la lansarea celui de-al doilea manuscris al vedetei, intitulat „Apofenia”.

ADVERTISEMENT