Life

Irinel Columbeanu, dezvăluire despre plecarea Irinei în America. Ce n-a știut fostul milionar

Irinel Columbeanu a vorbit despre plecarea fiicei sale, Irina, în SUA, unde locuiește de câțiva ani, împreună cu Monica Gabor.
12.10.2021 | 15:19
Irinel Columbeanu dezvaluire despre plecarea Irinei in America Ce na stiut fostul milionar
ADVERTISEMENT

Irinel Columbeanu a vorbit despre plecarea fiicei sale, Irina, în SUA, unde locuiește împreună cu Monica Gabor și cu iubitul ei. Afaceristul a vorbit și despre relația pe care o are acum cu fosta soție.

Fostul milionar de la Izvorani și-ar dori ca fiica lui să-și aleagă bine drumul în viață. Irina Columbeanu locuiește de câțiva ani în America, unde a decis să locuiască alături de cea care i-a dat viață.

ADVERTISEMENT

Irinel Columbeanu, despre plecarea fiicei sale în America

Irinel Columbeanu a făcut declarații despre plecarea fetei lui în America. Irina a decis să locuiască cu mama ei și cu iubitul ei miliardar, Mr. Pink, dar și cu fiul său, în urmă cu câțiva ani.

Plecarea Irinei nu a fost, inițial, ceva greu de suportat, pentru că Irinel Columbeanu nu știa când va mai reveni în România. Fostul milionar s-a obișnuit cu ideea și acum vorbește regulat cu fiica lui.

ADVERTISEMENT

Despre Irina spune că este „un copil cuminte”, în măsura în care i se permite acest lucru. Afaceristul speră ca tânăra să facă ceva care să conteze în viață, nu doar pentru ea, dar și pentru ceilalți. Acesta a mai spus, totodată, că Irina și-ar dori să studieze Medicina.

„Irina este un copil cuminte, rebel atât cât i se permite. Idealurile ei sunt ‘under construction’. Acolo unde locuiește, de exemplu, unul curent este să fie prima la învățătură în clasa ei.

ADVERTISEMENT

Ceea ce mi-aș dori pentru ea să facă în viață coincide cu ceea ce mi-am dorit și mie: ceva care să conteze, nu numai pentru ea, ci și pentru ceilalți.

Din acest punct de vedere, proiectul ei cu care eu sunt la curent este să facă medicina”, a declarat Irinel Columbeanu pentru cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Fostul milionar din Izvorani nu a știut de la bun început că fiica lui se va muta definitiv în SUA. Întrebat dacă plecarea a fost greu de suportat, Irinel Columbeanu a oferit un răspuns surprinzător.

„A fost mai simplu decât poate credeți, datorită faptului că atunci când a plecat nu știam că nu va mai reveni și că avea să stea mai mult acolo”, a mai spus afaceristul pentru sursa citată.

Cum se înțeleg acum Irinel Columbeanu și Monica Gabor

Irinel Columbeanu și Monica Gabor au divorțat cu scandal în urmă cu un deceniu, dar acum au o relație civilizată, de dragul fiicei lor.

„Relația normală de respect reciproc între doi foști soți ce au și un copil împreună”, a spus acesta despre relația cu fosta parteneră de viață.

Irina Columbeanu are un număr mare de urmăritori pe rețelele sociale (158.000), unde este destul de activă în ultima vreme.

Internauții îi lasă mii de aprecieri și comentarii adolescentei, mai ales după ultima postare. Irina s-a fotografiat purtând o rochie nude, lungă și elegantă.

„Foarte frumoasă”, „Regina”, „Wow”, „Minunată”, „Cât de frumoasă poți fii”, „Superbă”, „Ce hot”, „Zeiță” sunt doar câteva dintre comentariile pe care le-a primit Irina la postarea cu pricina.

ADVERTISEMENT