Life

Irinel Columbeanu, dezvăluire neștiută despre relația cu Anna Lesko. Ce cadou a primit fostul milionar de la celebra artistă

Irinel Columbeanu și cântăreața Anna Lesko au avut o relație amoroasă mai bine de 8 ani, iar acum fostul milionar în euro vorbește despre acea perioadă.
12.12.2021 | 16:11
Irinel Columbeanu dezvaluire nestiuta despre relatia cu Anna Lesko Ce cadou a primit fostul milionar de la celebra artista
Irinel Columbeanu, informații prețioase despre relația cu Anna Lesko. Ce a povestit afaceristul. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Vedeta a făcut o dezvăluire neștiută despre legătura de dragoste avută în urmă cu ani buni cu frumoasa blondină. La momentul respectiv artista avea numai 17 ani.

Drumurile lor s-au despărțit în anul 2004, fostul milionar primind un cadou de la celebra vedetă de la Antena 1. Este vorba de un tablou pictat de Anna Lesko.

ADVERTISEMENT

Irinel Columbeanu a contribuit enorm la cariera solistei, care pe lângă muzică este foarte talentată și când vine vorba de gastronomie și pictură.

Irinel Columbeanu, informații prețioase despre relația cu Anna Lesko. Ce a povestit afaceristul

Tabloul primit de Irinel Columbeanu de la fosta parteneră de viață a dăinuit mulți ani în vila de la Izvorani, acolo unde a locuit și cu soția sa, Monica Gabor.

ADVERTISEMENT

Din păcate, locuința a luat foc în urmă cu mai bine de un an, fostul milionar de euro precizând că regretă foarte mult pierderea cadoului de la frumoasa artistă.

Mai mult decât atât, afaceristul susține că incendiul vilei de la Izvorani și tabloul de la Anna Lesko nu sunt deloc o simplă coincidență.

ADVERTISEMENT

„Mi-a luat foc tot odată cu casa. Mi-au luat foc și amintirile. A luat foc și tabloul Annei Lesko. Sunt niște coincidențe la mijloc.

Eu cred în coincidențe. Primul ei cântec se numea «Ard în flăcări»! Și așa a și fost!”, a spus Irinel Columbeanu în cadrul emisiunii Xtra Night Show, de la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Irinel Columbeanu și Anna Lesko, relație de lungă durată

Anna Lesko s-a lansat în industria muzicală în anul 2002, perioadă în care era încă partenera de viață a omului de afaceri. Doi ani mai târziu aveau să se despartă.

Versurile piesei au fost scrise de Marius Moga, cântăreața cunoscând un real succes. Ulterior, melodiile lansate au ajutat-o să evolueze și să devină persoana publică din prezent.

Vedeta este una dintre cele mai apreciate din branșa sa, relația cu Irinel Columbeanu fiind o rampă de lansare. În plus, cei doi sunt în relații bune și în prezent.

ADVERTISEMENT