Life

Irinel Columbeanu, dezvăluiri de senzație despre viitoarea sa carte: ”Se inspiră din fapte reale”

24.03.2021 | 11:41
Irinel Columbeanu dezvaluiri de senzatie despre viitoarea sa carte Se inspira din fapte reale
ADVERTISEMENT

Irinel Columbeanu a reușit să se reinventeze după ce a pierdut întreaga avere și este gata să scrie prima sa carte. Fostul milionar în euro a făcut dezvăluiri de senzație despre publicația care se inspiră direct din fapte reale. 

Omul de afaceri a mărturisit că între filele cărții se vor găsi momente importante din viața sa, dar și relațiile pe care le-a avut cu femeile. Vedeta este gata să dea din casă despre unele dintre cele mai intime perioade, viața sa personală fiind pusă la tapet.

ADVERTISEMENT

Fostul soț al modelului Monica Gabor a ținut să mai adauge că a scris deja 50.000 de cuvinte, fără să fie îndrumat de un editor în acest sens. Irinel Columbeanu nu are un număr de pagini fix, așadar viitoarea sa carte se anunță a fi una cu detalii picante și cât se poate de reale.

Irinel Columbeanu scrie o carte. Ce pot citi oamenii între paginile ei

Da, este adevărat, este o carte care se inspiră din fapte reale ale vieții mele. În ea o să scriu și o să vorbesc despre viața mea personală. Evident că o să povestesc și despre relațiile pe care le-am avut cu diverse femei celebre sau mai puțin celebre de până acum.

ADVERTISEMENT

Ideile sunt proprii. Nu mă consult cu nimeni, despre ce să scriu sau nu. Până în momentul de față am scris 50.000 de cuvinte, nu am stabilit un număr de pagini, o să vedeți la final cum va fi.

Plus că nici nu vreau să dezvălui prea multe acum pentru că nu ar mai avea niciun farmec”, a dezvăluit Irinel Columbeanu, scrie ciao.ro.

ADVERTISEMENT

Afaceristul în vârstă de 63 de ani muncește cu patimă la scrierea primei sale cărți pentru că are foarte multe lucruri de împărtășit. A ajuns să trăiască în chirie după ce a pierdut o avere de milioane de euro, însă nu se dă bătut și își încearcă norocul și în alte business-uri.

Irinel Columbeanu vorbește cu nonșalanță despre pierderile suferite, fiind de părere că nu a pierdut nimic important pentru că poate oricând să ajungă din nou pe culmile succesului. Vedeta nu privește în spate, deși deciziile din trecut l-au costat destul de scump.

ADVERTISEMENT

„Banii se pot pierde foarte ușor. Probabil că pierderile la care va referiți și pe care doriți să le lămuresc, se referă la cele de ordin financiar, din afaceri. Practic, deciziile au fost greșite în alegerea locului de desfășurare a afacerii, care ar fi putut fi oriunde în lume.

Domeniul era foarte nou, iar climatul ce înconjura această afacere cu, hai să îi spunem ciment, a devenit neprielnic prin neîndeplinirea unor obligați de mediu de către România”, a declarat la un moment dat fostul milionar.

ADVERTISEMENT