Life

Irinel Columbeanu, dezvăluiri despre ce l-a mai atras la Monica Gabor: ”Mi-e că ar râde lumea de mine”

Irinel Columbeanu a făcut noi dezvăluiri despre ce l-a mai atras la Monica Gabor, pe lângă frumusețe: ”Mi-e că ar râde lumea de mine”, spune fostul milionar.
22.08.2022 | 11:28
Irinel Columbeanu dezvaluiri despre ce la mai atras la Monica Gabor Mie ca ar rade lumea de mine
Irinel Columbeanu, noi dezvăluiri despre fosta lui soție, Monica Gabor. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Irinel Columbeanu a făcut noi dezvăluiri din relația cu fosta lui soție, Monica Gabor. Bărbatul a spus prin ce l-a mai cucerit, pe lângă frumusețe, cea căreia cândva i se spunea ”diva de la Izvorani”.

Irinel Columbeanu a fost cucerit de notele de 10 ale Monică Gabor

La 11 ani de când a divorțat de Monica Gabor, Irinel Columbeanu a mărturisit de curând că l-a mai atras la aceasta și inteligența. Mai exact, a fost cucerit de notele de 10 pe care le avea trecute Monica în carnetul de note, ea fiind la începutul relației cu fostul milionar elevă în clasa a XII-a.

ADVERTISEMENT

”Ca să încurajăm tineretul să învețe, aș putea să spun că- dar aș minți puțin, ceea ce nu vreau- că i-am văzut carnetul de note. Nașul nostru are și acum poze cu el și avea numai note de 10.

Dacă v-aș spune că da (n.r. că asta m-a încurajat) mi-e că ar râde lumea de mine, dar și acest lucru a contat, sincer să fiu (n.r.)”, a declarat Irinel Columbeanu la Antena Stars, scrie Spynews.

ADVERTISEMENT

Întrebat și dacă regretă că a ajutat-o pe Monica Gabor să devină celebră, fostul afacerist nu s-a sfiit să răspundă afirmativ, având în vedere modul cum au pus capăt lucrurilor dintre ei.

”Considerând cu ce s-a lăsat această încurajare și acceptare a lucrurilor pe care am presupus eu că și le dorea, răspunsul este da. Acum regret că am făcut-o.”, a mai precizat Irinel Columbeanu.

ADVERTISEMENT

Irinel Columbeanu și Monica Gabor au divorțat în urmă cu 11 ani

În urmă cu câțiva ani, Irinel Columbeanu și Monica Gabor au fost unul dintre cele mai populare cupluri din showbiz. Cei doi erau renumiți prin diferența de vârstă de 30 de ani.

Irinel a cunoscut-o pe Monica când aceasta încă nu avea absolvit liceul. Au fost căsătoriți vreme de cinci ani, dar în 2011 au divorțat.

ADVERTISEMENT

Din mariajul lor a rezultat o fetiță pe nume Irina, acum în vârstă de 15 ani și care recent a devenit campioană la robotică. Adolescenta locuiește în America, alături de mama sa, care în prezent este împreună tot cu un milionar, Mr. Pink.

ADVERTISEMENT