Life

Irinel Columbeanu este mândru nevoie mare de Irinuca. Ce spune despre cariera aleasă de fiica lui și a Monicăi Gabor

Irinel Columbeanu este mândru nevoie mare de Irinuca. Ce a declarat despre cariera aleasă de fiica lui și a Monicăi Gabor.
09.12.2022 | 07:08
Irinel Columbeanu este mandru nevoie mare de Irinuca Ce spune despre cariera aleasa de fiica lui si a Monicai Gabor
Irinel Columbeanu este mândru de fiica lui și a Monicăi Gabor. Foto Captură Kanal D
ADVERTISEMENT

Irinel Columbeanu este mândru nevoie mare de fiica sa, după succesul pe care Irinuca îl are printre americani.

Irinel Columbeanu este mândru de fiica lui și a Monicăi Gabor

Irinel Columbeanu este mândru de fiica lui, după ce Irinuca a reușit să primească laude din partea americanilor și chiar a apărut în presă datorită reușitelor sale.

ADVERTISEMENT

Adolescenta de 15 ani a participat la un seminar special, unde a trebuit să facă 20 de roboți alături de echipa sa, totul cu scopul nobil de a-i ajuta pe copiii cu probleme.

După ce a aflat acest lucru, de interviul dat de fiica sa pentru Malibu Times, Irinel Columbeanu a mărturisit că este mândru de fiica lui și reușitele sale, astfel că „crește inima” în el atunci când află despre ele.

ADVERTISEMENT

Desigur, Irinel Columbeanu a spus că vrea ca fiica lui să fie mândră și ea, așa că îi trimite mereu articolele care o laudă.

“Crește inima în mine. Îi mai trimit și ei precizările acestea pe care le mai găsesc în presă ca să crească inima și în ea. Bănuiesc că i le arată și mamei ei”, a spus aceasta, conform wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Irinel Columbeanu, declarații despre meseria aleasă de fiica lui

Irinel Columbeanu a vorbit și despre meseria pe care a ales-o Irinuca, la doar 15 ani. Tânăra vrea să fie medic chirurg sau neurochirurg.

Tatăl ei a spus că este o meserie grea, dar frumoasă și din care o să facă mulți bani. Irinel Columbeanu a mai precizat că fiica sa și a Monicăi Gabor este foarte motivată să meargă pe acest drum.

ADVERTISEMENT

„Cred că e o meserie grea, dar frumoasă și bănoasă. Mie îmi place. Adică, alegerea ei, care e numai a ei, mi se pare ok.

În schimb, îi va ocupa foarte mult timp. Mă rog, nu e un schimb, dar așa cred eu. E important să facă ce îi place. O susțin pe acest drum și o simt foarte motivată în această direcție.”, a declarat Irinel Columbeanu.

ADVERTISEMENT