Life

Irinel Columbeanu, dezvăluiri despre fostele iubite în cartea lansată pe 15 decembrie: „Secrete, date și informații sensibile”

Irinel Columbeanu a făcut dezvăluiri despre fostele sale iubite în cartea care va fi lansată la jumătatea lunii decembrie, „Istoriile unui vehement – Ipocrația”.
09.12.2021 | 16:30
Irinel Columbeanu dezvaluiri despre fostele iubite in cartea lansata pe 15 decembrie Secrete date si informatii sensibile
Irinel Columbeanu, dezvăluiri despre fostele iubite în cartea lansată pe 15 decembrie. Sursa foto: Montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Irinel Columbeanu (64 de ani) urmează să-și lanseze cartea pe 15 decembrie, care cuprinde „secrete, date și informații sensibile”, inclusiv dezvăluiri despre fostele sale iubite.

Câteva pasaje din cartea scrisă de omul de afaceri sunt deja disponibile. Cartea este intitulată „Istoriile unui vehement – Ipocrația”.

ADVERTISEMENT

Fostul milionar a mai declarat că s-a bazat pe propriile sale idei în scrierea cărții. Acesta a spus că nu a fost ajutat de nimeni să scrie cartea.

Irinel Columbeanu, dezvăluiri despre fostele iubite în cartea care va fi lansată pe 15 decembrie

Irinel Columbeanu își lansează prima carte pe 15 noiembrie, iar câteva pasaje din aceasta sunt disponibile. În aceasta se vor regăsi informații despre relațiile pe care le-a avut cu Securitatea de dinainte de anul 1989.

ADVERTISEMENT

Totodată, cartea cuprinde informații și despre relațiile cu femeile cu care a fost împreună de-a lungul timpului. Cea mai controversată a fost cea cu Monica Gabor, cu care a fost căsătorit până în 2011. Omul de afaceri a mai avut și relații cu Anna Lesko sau Romanița Iovan.

Afaceristul a mai dezvăluit și motivul pentru care era o țintă pentru Organele Statului. Tatăl său, Ion Columbeanu, a fost secretar general și șef al protocolului în guvernele regimului comunist.

ADVERTISEMENT

Irinel Columbeanu a ținut să precizeze că a scris această carte pe cont propriu, fără contribuția altor persoane, notează a1.ro.

„Tovarăş Colbeanu, dumneavoastră aveți un profil moral total nepotrivit societății noastre. La serviciu veneați cam rar, aveți un mod de viață cam uşuratic şi nu sunteți însurat, stați singur în apartament şi umblati prin baruri de noapte (oare de unde știau, n-avea cine să le spună, nu povestea nimănui despre aventurile sale), posedați două maşini (într-adevăr, mai cumpărase și o Dacia 1310 break, nici nu mai ştia de ce, ba da, îi spusese Puiu că nu se vor mai da aprobări, dar o lăsase neînscrisă în circulație, o ținea în garajul părinților şi nu ieșise cu ea decât o dată, într-un weekend la Sinaia cu Geo și soția sa, Carmen, dar nu stăteau ei de vorbă cu el), ce să mai, sunteți dubios”, este unul dintre pasajele din cartea scrisă de Irinel Columbeanu.

ADVERTISEMENT

„Aveți acces la date și informații sensibile”

„Aveți acces la date şi informații sensibile, atât la serviciu, cât şi prin tatăl dumneavoastră şi uitați dovada că ați primit valută de la un cetățean sträin, oare pentru ce? Și îi dădură să se uite la o copie xerox a unui extras de cont din Banca Română de Comert Exterior (BRCE).

(…) Numele lui figura acolo cu suma de 50 de dolari americani, primită de la Elena din Germania cu nişte ani în urmă, fiindcă așa se cerea pe atunci, să faci dovada că ai în cont minimum 50 de dolari când făceai cerere de viză ca să pleci în străinătate”, a mai spus Irinel Columbeanu în cartea sa.

Irinel Columbeanu, despre cum a făcut bani în perioada comunismului

Recent, Irinel Columbeanu a făcut dezvăluiri, în exclusivitate pentru FANATIK, despre viața sa din perioada comunismului.

Fostul milionar a declarat că aceea nu a fost cea mai bună perioadă din viața sa. Atunci a învățat să câștige primii săi bani.

Aflat într-o tabără internațională în anul 1971, Irinel Columbeanu a câștigat primii bani din vânzarea artizanatului românesc pe drumul spre plajă. La acel moment, omul de afaceri se afla la Biattitz, pe malul Oceanului Atlantic.

„Cu referire strictă numai la copilărie și adolescență, schimbarea netă de perspectivă petrecută în tabăra internațională de copii de pe malul Atlanticului, la Biarritz, în vara anului 1971.

În tabără, noutatea a fost că, pentru prima dată am reușit să câștig primii mei bani, vânzând artizanat românesc pe drumul către plajă.

După care, cu jumătate din bani, m-am dus prima dată la un bar și, după închidere, cu chelnerița și cu sora ei acasă, peste granița cu Spania și pentru prima dată (pentru mine) fără frontiere…”, a declarat Irinel Columbeanu pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT