Life

Irinel Columbeanu, dezvăluiri despre plecarea din România. Când a vrut să fugă și de ce

Irinel Columbeanu a oferit detalii despre plecarea din România. Fostul milionar în euro a mărturisit că a existat o tentativă de fugă în perioada regimului comunist.
05.01.2022 | 09:40
Irinel Columbeanu dezvaluiri despre plecarea din Romania Cand a vrut sa fuga si de ce
ADVERTISEMENT

Fostul om de afaceri a făcut dezvăluiri despre momentul în care și-ar fi dorit să „evadeze”, să plece din țara natală pentru un trai peste hotare, pe cale ilegală.

Se întâmplă cu ceva timp înainte de Revoluția din decembrie 1989, când vedeta auzise că există posibilitatea de a traversa Dunărea înot pentru a ajunge în străinătate.

ADVERTISEMENT

Gândurile lui Irinel Columbeanu veneau în perioada regimului comunist, în ciuda faptului că beneficia de un statut foarte bun și avusese șansa să vizite alte țări din această lume.

Irinel Columbeanu, detalii despre ziua în care a vrut să fugă din țară. Ce l-a tras înapoi

Irinel Columbeau nu și-a dus planurile la bun sfârșit pentru că ar fi însemnat să-i strice reputația tatălui său, Ion Columbeanu, care lucra la momentul respectiv ca secretar general.

ADVERTISEMENT

Regretatul om politic a fost de-a lungul anilor șef al protocolului în guvernele regimului comunist, atât pe vremea lui Dej, cât și în cea a lui Nicolae Ceaușescu.

În plus, bărbatul a lucrat la Palatul Victoria până în perioada lui Adrian Năstase, în anul 2002. De asemenea, a fost omul care l-a lansat în politică pe Sorin Oprescu.

ADVERTISEMENT

„Era singurul lucru la îndemână pe care-l mai aveam la acea vreme. Era traversarea Dunării înot! Asta auzisem că se mai putea face.

Altă variantă nu aveam, deși mă descurcam destul de bine. Însă nu mi-a fost frică să o iau de la început. Aș fi luat-o de la început oriunde, la fel cum am făcut-o, de altfel, în mod curent destul de recent. 

ADVERTISEMENT

Și acesta a făcut parte din motivele pentru care ideea mi-a repugnat o perioadă de timp și, de asemenea, când, totuși, m-am hotărât nu-mi mai păsa de aceste lucruri.

Asta a fost câteva luni, până când a venit Revoluția”, a dezvăluit Irinel Columbeanu într-o emisiune de la Canal 33.

Irinel Columbeau, de la afaceri de mii de euro, la faliment

Fostul soț al Monicăi Gabor își amintește că Revoluția l-a prins cu numai 1.700 de dolari în casă, prima afacere construită de vedeta fiind legată de telefoanele mobile Alcatel, cea mai profitabilă pentru el.

Ulterior, business-urile afaceristului au căpătat un nou sens și a participat la construcția blocului de birouri din Piața Victoriei, denumit Victoria Business Center.

În prezent, Irinel Columbeanu nu mai deține nicio afacere, nu mai are avere și locuiește într-un apartament cu chirie. Și-a lansat recent prima sa carte.

ADVERTISEMENT
Titularul de azi al României a aflat că a fost vândut, imediat după...
Titularul de azi al României a aflat că a fost vândut, imediat după victoria istorică » „Cred că au și virat banii în cont”
Emma Răducanu repetă marea greșeală a lui Halep: britanica tocmai a dat cu...
Emma Răducanu repetă marea greșeală a lui Halep: britanica tocmai a dat cu piciorul la o șansă imensă
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus...
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus un fotbalist care a câștigat bani mulți de la Benfica, PSG sau FC Porto
Produsul cu care o mică localitate din România a devenit cunoscută în toată...
Produsul cu care o mică localitate din România a devenit cunoscută în toată Europa. Germanii sunt cei mai interesaţi şi plătesc şi 100 euro pe kilogram
Fiica cea mare a milionarului Cristi Borcea a împlinit 21 de ani. Imagini...
Fiica cea mare a milionarului Cristi Borcea a împlinit 21 de ani. Imagini rare cu Melissa. Transformare spectaculoasă!
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază...
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază sexy s-a pozat! FOTO
O nouă BOALĂ MORTALĂ se EXTINDE rapid. INFECȚIA e CONTAGIOASĂ
O nouă BOALĂ MORTALĂ se EXTINDE rapid. INFECȚIA e CONTAGIOASĂ
Cine e soția lui Nicolae Stanciu, românul care a uimit întreaga lume după...
Cine e soția lui Nicolae Stanciu, românul care a uimit întreaga lume după golul de la Euro.
Taylor Swift, detronată. Ed Sheeran a depășit-o net
Taylor Swift, detronată. Ed Sheeran a depășit-o net
Irina Columbeanu, ținută de peste 10.000 de euro în timpul plimbării din Cluj-Napoca...
Irina Columbeanu, ținută de peste 10.000 de euro în timpul plimbării din Cluj-Napoca făcută alături de tatăl ei. Obiceiul de lux moștenit de la mama ei, Monica Gabor
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să...
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să cucerească Odesa: „Zelenski și păpușarii occidentali vor război”
Ce diferență de vârstă există între Delia Matache și Edi Iordănescu, fostul ei...
Ce diferență de vârstă există între Delia Matache și Edi Iordănescu, fostul ei iubit. De ce s-a despărțit, de fapt, de antrenorul naționalei României