Life

Irinel Columbeanu i-a făcut program Irinei! O pune să îi continue cărțile biografice și vrea să se lanseze în China

Irinel Columbeanu îi propune Irinei, fiica lui cu Monica Gabor, să scrie continuarea cărților biografice publicate până acum, iar volumul să fie lansat în China.
20.08.2022 | 16:49
Irinel Columbeanu ia facut program Irinei O pune sa ii continue cartile biografice si vrea sa se lanseze in China
Irinel Columbeanu vrea ca fiica lui și a Monicăi Gabor, Irina, să îi continue munca luterară / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Irinel Columbeanu speră că meseria de scriitor îi va aduce mai multe satisfacții decât cea de om de afaceri. Aflat la un pas de faliment, cu nenumărate procese, fostul soț al Monicăi Gabor vrea să o pună pe fiica lor, Irina, să îi continue opera literară și promisă să lanseze cartea în China, ara din care provine Mr. Pink.

Irinel Columbeanu vrea ca Irina să scrie continuarea biografiei

Irinel Columbeanu a lansat, până acum, trei cărți. Scrise sub forma unei autobiografii romanțate, serie de cărți publicate de Irinel Columbeanu ar putea fi continuată chiar de fiica fostului milionar și om de afaceri.

ADVERTISEMENT

Sper să reușim în curând proiectul publicării cărții în R.P. Chineză. Seria o va continua Irina, dacă reușesc să o conving și dacă își va găsi timp și energie de la școală. O vom scrie împreună, draftul i-am propus să-l scrie ea și eu să-l rafistolez”, anunță Irinel Columbeanu, citat de Wowbiz.

Desigur, Irina ar avea de scris o carte în care subiectul principal ar fi relația și povestea de amor care se desfășoară între mama ei, Monica Gabor, și misteriosul afacerist de origine chineză, Mr. Pink. De altfel, acesta ar fi și motivul pentru care volumul ar fi lansat în China.

ADVERTISEMENT

Irinel Columbeanu a scris trei cărți despre viața lui

Autobiografia lui Irinel Columbeanu, scrisă de-a lungul a trei volume, pare să își dorească s explice mai toate aspectele vieții pe car e a dus-o fostul milionar. El nu a ocolit nici subiectele delicate, având însă grijă să le ”romanțeze” puțin pentru ca explicațiile date să fie mai ușor de… înghițit.

”Cartea am scris-o eu… Mi s-a părut normal să fac un asemenea exercițiu de sinceritate. Cred că și perioada asta, de pandemie, mi-a oferit răgazul necesar”, a spus, pentru FANATIK, Irinel Columbeanu, la lansarea celui de-al doilea volum al cărții.

ADVERTISEMENT

Iar în respectivul volum, Irinel Columbeanu povestește despre relația cu Monica Gabor, de-a lungul căsniciei lor, dar și cum a fost subiectul unor adevărate șantaje pentru ca, în presă, să nu apară imagini necenzurate cu el și cu fostul model în ipostaze intime.

”Într-un restaurant chinezesc, filmat printr-o gaură de cheie… Sau așa pretindea cel care a venit cu filmarea. Cerea 3000 de euro ca să mi-l dea mie, nu presei. La acea vreme, mulți neofiți și-au dat cu părerea, dar ar fi fost imposibil de făcut altfel. Aș lansa o provocare chiar, să văd cine ar fi dar imaginile acelea să fie editate ulterior”, ne mai spunea Irinel Columbeanu.

ADVERTISEMENT

Irina Columbeanu vrea să devină medic chirurg. Cum a aflat tatăl ei de cariera aleasă de puștoaică

Irina Columbeanu locuiește în Statele Unite de ani buni, loc în care a rămas după ce Mr. Pink a insistat enorm și a făcut adevărate presiuni la adresa lui Irinel Columbeanu. În SUA, Irina pare să se fi adaptat perfect, iar de curând a recunoscut că visează să devină medic chirurg.

“Îmi doresc să devin chirurg cardiotoracic sau neurochirurg, iar pentru a realiza acest lucru, sunt mereu în căutarea de noi oportunități STEM, pentru a-mi spori cunoștințele în domeniu și, sper, să le folosesc pentru a salva vieți, într-o bună zi.

Mă prefăceam că mașina pe care o construiam era pacientul meu și, cu fiecare pas pe care îl făceam, îmi imaginam că eram mai aproape de a salva o viață. Lucru pe care îl făceam atât în realitate, cât și în imaginația mea.”, a spus Irina Columbeanu pentru Malibu Times.

Aflând din presă ce carieră își dorește să urmeze fiica lui, Irinel Columbanu s-a declarat încântat de decizia Irinei și, cu mândrie, a precizat că fetița i-ar semăna puțin în dorința ei de a ajuta oamenii.

ADVERTISEMENT