Life
notix pixel id

Irinel Columbeanu, imagine de colecție. Cum arăta în tinerețe, dar și ce poreclă avea

Poate vă întrebați cum arăta Irinel Columbeanu în tinerețe. De ceva vreme circulă în mediul online o fotografie a omului de afaceri făcută în urmă cu mulți ani.
18.11.2021 | 13:24
Irinel Columbeanu, imagine de colecție. Cum arăta în tinerețe, dar și ce poreclă avea
Cum arăta Irinel Columbeanu în tinerețe
ADVERTISEMENT

Irinel Columbeanu a fost mulți ani unul dintre cei mai bogați români. A fost mereu înconjurat de femei frumoase, iar petrecerile pe care le dădea sunt celebre.

În mediul online circulă o fotografie cu Irinel Columbeanu din tinerețe și nu o să vă vină să credeți cum arăta.

Acum, zilele bune s-au cam terminat. Omul de afaceri trece prin momente destul de grele. A făcut mai multe investiții proaste și a ajuns la faliment.

ADVERTISEMENT

Irinel Columbeanu, imagine de colecție. Cum arăta în tinerețe, dar și ce poreclă avea

Internauții au fost extrem de mirați atunci când au văzut o fotografia cu Irinel Columbeanu din tinerețe. Omul de afaceri este total schimbat. În urmă cu aproximativ 40 de ani, acesta avea o coafură destul de rebelă. Părul lung până la umeri și breton.

Irinel Columbeanu
Columbeanu în tinerețe

 

Irinel Columbeanu a început să muncească la vârsta de 14 ani. La 19 ani a reușit să-și cumpere prima mașină, un Trabant. Imediat după anul ’89 s-a lansat în afaceri și a strâns o avere impresionantă.

ADVERTISEMENT

“În gașca noastră de prieteni era și Irinel Columbeanu. De regula, el era responsabilul pentru aducerea sticlelor de whisky și a cartușelor de țigări străine la petreceri”, povestea în urmă cu mulți ani fostul fotbalist Gabi Balint.

Lui Irinel Columbeanu i-au plăcut mereu femeile frumoase, dar și înalte. Un prieten apropiat de-al afaceristului dezvăluia ce poreclă primise acesta.

ADVERTISEMENT

Lui Irinel i se spunea «Ileana», de la mașina de cusut. E o vorbă: ‘Bat și … calc …ca mașina de cusut’. Avea o vitalitate maximă, fetele i-au pus porecla, a fost renumit printre gagicile de la un cunoscut sexy-club”, spunea Paul „PCR” Cornățeanu pentru Cancan.ro.

Ce s-a întâmplat cu averea lui Irinel Columbeanu

Irinel Columbeanu se pare că a ajuns la fundul sacului. Omul de afaceri a făcut investiții care s-au dovedit extrem de proaste și în final a ajuns la faliment.

ADVERTISEMENT

A fost nevoit să-și scoată la vânzare chiar și vila în care locuia la Izvorani.

Afaceristul dezvăluia că s-a mutat într-un apartament cu chirie, iar bugetul său este limitat. Banii pe care îi mai are îi permit acum să ducă o viață decentă.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri