Life

Irinel Columbeanu, în lacrimi. Omul de afaceri simte dorul fiicei sale, Irina

14.10.2020 | 15:13
Irinel Columbeanu in lacrimi Omul de afaceri simte dorul fiicei sale Irina
ADVERTISEMENT

Irinel Columbeanu simte lipsa fiicei sale tot mai mult, după ce Irina a luat decizia de a se muta cu mama sa, Monica Gabor, în Statele Unite ale Americii. Fostul milionar în euro nu și-a mai văzut copilul de doi ani, mai ales că cei doi obișnuiau să petreacă foarte mult timp împreună.

Fostul afacerist nu regretă că a pierdut vila de la Izvorani, mașinile de lux sau terenurile, lucruri materiale care erau estimate la 150 de milioane de euro, ci este trist că nu mai poate fi aproape de singurul său copil. Tot ce mai are din vechea viață în care era bogat îi amintește de Irina.

ADVERTISEMENT

Fostul soț al modelului Monica Gabor a mărturisit că singurul lucru pe care l-a luat din casa pe care a pierdut-o este un album de familie în care sunt fotografii cu Irina. Este vorba de un album primit cadou în urmă cu câțiva ani de la un post de televiziune.

Irinel Columbeanu simte dorul fiicei sale, Irina, stabilită în America

E destul timp de când nu am văzut-o. Mi-e dor de ea. Să fie vreo doi ani de când a plecat în America. Este un album, atât am luat de acolo. Chiar dumneavoastră mi l-ați făcut cadou”, a declarat Irinel Columbeanu în timp ce răsfoiește albumul.

ADVERTISEMENT

Fostul om de afaceri a izbucnit în lacrimi în cadrul emisiunii „Vorbește lumea” de la Pro TV, în timp ce-și amintea de fiica sa. Bărbatul originar din Ploiești vorbește destul de des cu Irina la telefon sau pe rețelele de socializare, dar acest lucru nu poate atenua dorul pe care-l simte.

Vedeta în vârstă de 63 de ani nu a renunțat la speranță chiar dacă a pierdut tot și a ajuns să stea în chirie într-un apartament cu două camere. Milionarul spune că nu a fost interesat niciodată de aspectul financiar, în prezent fiind ușor eliberat de grijile bănești.

ADVERTISEMENT

„Nu m-a interesat aspectul financiar. Averea… Nu plecăm cu ea după noi. Eu nu am pierdut speranța. Bunurile astea pierdute, toate, nu mă interesează.

Casa de la Izvorani, terenurile din județul Ilfov… Nu eu le-am pierdut pe ele, ci ele m-au pierdut pe mine”, a mai spus fostul soț al modelului din Bacău.

ADVERTISEMENT

Irinel nu se gândește la vremurile de odinioară, chiar dacă nu este o situație plăcută cea din momentul de față. Acum ia totul ca pe un test și mărturisește că are timp să-și testeze abilitățile culinare, apartamentul în care stă în prezent fiind cât fosta bucătărie de la Izvorani.

„Petrec în bucătărie mai mult timp decât la Izvorani. Învăț. Știu să gătesc picioare de crab, caracatiță, rață… Bucătăria de la Izvorani e comparabilă cu apartamentul de acum”, a conchis omul de afaceri.

ADVERTISEMENT