Life

Irinel Columbeanu își lasă soarta pe mâinile fiicei sale. Ce trebuie să decidă Irina

Irinel Columbeanu își lasă viața în mâinile fetiței sale, Irina, stabilită cu mama sa, în America. Ce decizie poate lua adolescenta în legătură cu tatăl ei.
15.11.2022 | 09:36
Irinel Columbeanu isi lasa soarta pe mainile fiicei sale Ce trebuie sa decida Irina
Ce a spus Irinel Columbeanu despre fiica sa. Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Irinel Columbeanu a vorbit de curând în cadrul unui interviu despre viața sa, mariajul cu Monica Gabor și fiica sa, Irina, care este stabilită în SUA cu mama ei.

Irinel Columbeanu își lasă viața în mâinile fetiței sale, Irina. Ce decizie poate lua adolescenta

Irinel Columbeanu, care și-a lansat recent un nou volum despre sine, a fost întrebat dacă și-ar dori să se mute în America, alături de fetița lui. Răspunul său a fost unul afirmativ, dar a subliniat că depinde și de dorința adolescentei.

ADVERTISEMENT

”Alături de ea dacă și ea și-ar dori, da. Oriunde”, a declarat afaceristul pentru ciao.ro

Tot despre fiica sa, care a venit pe lume în mariajul cu Monica Gabor, Irinel Columbeanu a mai precizat și că a evitat să-i dea sfaturi, deoarece și-a dorit ca aceasta să ia decizii pe cont propriu.

”Nu i-am dat niciodată povețe sau sfaturi, am avut noroc să și le ia singură. Îmi doresc să crească cum își dorește ea”, a mai transmis fostul milionar de la Izvorani pentru sursa menționată.

ADVERTISEMENT

Irina Columbeanu, plecată în SUA de patru ani

Irinel Columbeanu nu a mai văzut-o pe Irina din 2018, an în care cea mică s-a mutat în SUA cu mama sa și partenerul acesteia, Mr. Pink. Pentru a fi la curent cu tot ce se întâmplă în viața tinerei de 15 ani, afaceristul ține legătura cu fosta soție.

“De vorbit vorbim când trebuie, mai des prin mesaje, cum se practică acum. Deciziile importante pentru Irina da, celelalte nu”, a mai mărturisit Irinel Columbeanu.

ADVERTISEMENT

Ce spune Irinel Columbeanu despre viața sa actuală

În urmă cu mulți ani, Irinel Columbeanu era unul dintre cei mai bogați oameni din țară și făcea furori cu vila sa impozantă din Izvorani. Acum, locuiește cu chirie într-un apartament din București.

De când nu mai duce un stil de viață scump, Irinel Columbeanu a observat cum și prietenii s-au rărit. În continuare îi sunt alături cei care i-au fost cu adevărat prieteni, a mai dezvăluit fostul milionar.

ADVERTISEMENT

”Fără a-i număra (nici nu aș avea cum, îmi place să cred că nu am apucat să îi cunosc personal pe toți), aceiași cu adevărat prieteni și înainte”, a mai spus Irinel Columbeanu.

ADVERTISEMENT