Life

Irinel Columbeanu a explicat de ce a lipsit Monica Gabor când a lansat a doua carte. Știe și Mr. Pink

Irinel Columbeanu și-a lansat recent cea de-a doua carte, intitulată „Apofenia”, însă nici de această dată fosta soție, Monica Gabor, nu a fost prezentă.
18.02.2022 | 11:25
Irinel Columbeanu a explicat de ce a lipsit Monica Gabor cand a lansat a doua carte Stie si Mr Pink
Irinel Columbeanu și-a lansat a doua carte. De ce Monica Gabor a lipsit și de această dată. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Fostul milionar în euro a explicat în cadrul emisiunii Xtra Night Show de ce a lipsit Monica Gabor de la lansarea manuscrisului, care vorbește despre viața sa tumultoasă prin prisma relațiilor sentimentale.

Invitația către frumoasa șatenă, care locuiește de peste 10 ani în Statele Unite ale Americii, a fost lansată pe o rețea socială, la fel și către partenerul de viață al acesteia, afaceristul chinez Mr. Pink.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea Monica Gabor nu a reușit să ajungă la lansarea cărții scrise de fostul soț, Irinel Columbeanu, care i-a avut alături în această zi pe nașii de cununie.

Irinel Columbeanu și-a lansat a doua carte. De ce Monica Gabor a lipsit și de această dată

În altă ordine de idei, Irinel Columbeanu a dezvăluit că nu știe dacă fosta soție, cu care are un copil, a citit prima sa carte, pe care i-a trimis-o în urmă cu câteva luni.

ADVERTISEMENT

Fiica omului de afaceri, Irina, a primit la rândul său manuscrisul pe care l-a promovat intens în social media și chiar și-a încurajat fanii să-l cumpere pentru că merită.

„Primul volum dacă l-ar fi citit cred că mi-ar fi comunicat părerea lor, iar eu, când am vorbit ultima oară cu Irina nu mi-a spus nimic, iar Monica nu ar fi ezitat să-mi spună. 

ADVERTISEMENT

Nu mi-a spus nimic rău spre exemplu, tot e un început bun. Pe Irina n-am invitat-o pentru că ea are școală în această săptămână și n-am vrut să-i tulbur frecventarea cursurilor.

Pe Monica am invitat-o în scris, adică pe Whatsapp și pe Mr. Pink telefonic. Mr.Pink mi-a zis să-l las să discute cu soția lui Monica și  încă nu mi-a răspuns decomandată, dar mă rog, acum e târziu”, a spus Irinel Columbeanu într-o emisiune de la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Irinel Columbeanu, despre fostele partenere de viață

În carte omul de afaceri a vorbit deschis și despre fostele partenere de viață, dar și cum s-a schimbat relația cu fotomodelul Monica Gabor imediat ce a devenit doamna Columbeanu.

Fostul milionar în euro a mărturisit că fosta soție și-a schimbat complet atitudinea după ce s-a căsătorit și chiar a devenit agresivă din punct de vedere verbal.

„Nu am ținut legătura cu Lora și Liviana, nu m-am gândit să le invit, mai ales că apar aici cu niște nume puțin deformate. Nu știu ce face Gabriela, m-am întâlnit cu ea într-o zi, din întâmplare.

Era cu fiica ei și cu soțul, un domn care este judecător. Eu eram cu Irina și atunci i-am explicat ce i-am explicat, nu mai contează. 

Gestul nu era corect și nici exprimarea ei. Mai era acolo o doamnă Columbeanu, dar nu înfigea cuțite prin bucătărie. A început să-mi vorbească și urât, dar am înțeles ce mi-a spus și m-am făcut băiat cuminte”, a mai spus Irinel Columbeanu.

Monica Gabor, surpriză specială din partea fiicei sale

În timp ce fostul milionar în euro își promova cea de-a doua carte lansată pe piață, Monica Gabor primea o surpriză inedită din partea fiicei sale, Irina. Fotomodelul a publicat imaginile pe contul de Instagram.

Fosta soție a lui Irinel Columbeanu a început ziua cu un buchet de flori lăsat la ușa camerei, iar ulterior a fost primită cu un mic dejun special. Fiica șatenei este cea care a pregătit totul.

Imaginile postate de Monica Gabor
Imaginile postate de Monica Gabor. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT