Life

Irinel Columbeanu, mândru de fiica sa. Ce meserie vrea să îmbrățișeze Irina

Irinel Columbeanu are numai cuvinte de laude la adresa fiicei sale, Irina, care de mai bine de doi ani a plecat să studieze în Statele Unite ale Americii. Copila locuiește cu mama sa.
16.03.2022 | 00:02
Irinel Columbeanu mandru de fiica sa Ce meserie vrea sa imbratiseze Irina
ADVERTISEMENT

Fostul milionar în euro este tare mândru de fiica sa, care la numai 14 ani se pregătește pentru o meserie importantă. Fata afaceristului și a fostei sale soții, Monica Gabor, este o copilă silitoare, care știe ce vrea de la viață.

Irinel Columbeanu, laude la adresa fiicei sale, Irina: ”Pentru ea învățatul e cea mai mare pasiune”

Irinel Columbeanu nu ezită să-și laude fiica de fiecare dată când are ocazia, mai ales că primii 7 ani de acasă au venit din partea sa. Omul de afaceri este conștient de potențialul major pe care-l are Irina Columbeanu.

ADVERTISEMENT

Vedeta și-a lăsat unicul copil să plece în America pentru a studia, în prezent fata fiind pregătită să îmbrățișeze meseria de avocat. În plus, adolescenta participă deja la simulări de procese și se descurcă de minune.

„Irina este o adevărată domnișoară. Merge la concursuri, e hotărâtă să îmbrățișeze cariera de avocat. Participă ca avocat la simularea unor procese, «mock trial», de fapt asta înseamnă, un proces simulat cu juriu, avocat, victimă, acuzat.

ADVERTISEMENT

Ce m-a impresionat e ca ea a particpat în calitate de avocat al unei țări precum Japonia. Știu că a avut succes, iar pledoaria ei a fost apreciată de cei care erau prezenți acolo. Studiază deja de pe acum.

Are note foarte bune. Nu mi-a spus de ce a ales această meserie, nu știu dacă a fost influențată de ceva anume, de cineva. Dar știu că pentru ea învățatul e cea mai mare pasiune.

ADVERTISEMENT

E un spirit de competitivitate foarte mare în clasa ei, mă bucur mult pentru ea, sunt foarte fericit”, a dezvăluit Irinel Columbeanu pentru click.ro.

Irina Columbeanu, pregătită pentru toate aspectele vieții

În aceeași notă, fostul om de afaceri a mai subliniat că are o fiică care vrea să descopere tot mai multe aspecte ale vieții la cei 14 ani ai săi, motiv pentru care a învățat să conducă. Irina Columbeanu vrea să știe cât mai multe.

ADVERTISEMENT

„A apucat-o acum pofta de condus mașina. Legislația, în SUA, permite tinerilor americani să se urce la volan la o vârstă destul de timpurie. Mai iese cu mașina, mai conduce, a mai spus Irinel Columbeanu.

ADVERTISEMENT