Life

Irinel Columbeanu, mărturisire inedită despre numele său. De ce l-au botezat părinții Irinel

15.05.2021 | 15:25
Irinel Columbeanu marturisire inedita despre numele sau De ce lau botezat parintii Irinel
Irinel Columbeanu, mărturisire inedită despre numele său. Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Omul de afaceri Irinel Columbeanu a povestit cum și-a obținut numele. O întâmplare nefericită a dus la numirea sa în acest fel, de către părinții săi.

Irinel Columbeanu a povestit de ce îl cheamă așa

Afaceristul a povestit că părinții săi i-au pus numele după ce a avut o problemă de sănătate. Astfel, Ion și Georgeta Columbeanu au decis să își numească fiul „Irinel” după numele unui medic.

ADVERTISEMENT

Mai exact, este vorba despre medicul care i-a salvat viața omului de afaceri, atunci când acesta era mic. Atunci, părinții i-ar fi promis acestuia că dacă îl salvează viața băiețelului, el vor numi după el.

Irinel Columbeanu a suferit de niște probleme medicale în copilărie, iar numele specialistului care l-a salvat avea să îi fie propriul nume. Totuși, afaceristul a spus că nu își amintește care era numele de familie al acestuia.

ADVERTISEMENT

„Am avut niște probleme când eram mic… vă spun din povestirile părinților mei. Doctorul care m-ar fi salvat la acea vreme, când aveam aveam o vârstă fragedă, avea cusut pe buzunarul de la halat numele Irinel…

Mă rog, numele complet… Dr Irinel… sincer, nu-mi mai aduc aminte numele de familie”, a dezvăluit omul de afaceri, într-un interviu pentru A7TV.

ADVERTISEMENT

Unde a crescut Irinel Columbeanu

După ce a aflat despre această poveste de la părinții lui, Irinel Columbeanu a dorit să îl cunoască pe acel medic, dar se pare că acesta s-a stins din viață, așa că acest lucru nu a mai fost posibil.

Apoi, el a decis să caute mormântul acestui doctor, lucru pe care l-a și reușit.

„Dar ulterior, având câteva indicații, am descoperit mormântul doctorului Irinel. Sunt sigur acum, cum am fost și atunci când am trecut pe acolo…. este lânga una din zonele unde trebuie să mergi în genunchi până la altar pentru a te ruga la icoana Maicii Domnului. Chiar la ieșire este acest mormânt”, a precizat acesta.

ADVERTISEMENT

Irinel Columbeanu s-a născut la Ploiești, în anul 1957. Acesta a crescut într-un bloc, la etajul I, alături de părinții săi. Ulterior, ei s-au mutat la București, după ce tatăl său a primit funcția de șef al Protocolului de Stat.

„M-am născut la Ploiești… Am fost de câteva ori să revăd blocul în care a început copilăria mea și pe care mi-l amintesc destul de bine. Lângă Ploiești se află și Mănăstirea Ghighiu, după cum știți, unde am descoperit eu singur mormântul doctorului care purta numele pe care l-am primit și eu”, a spus el.

ADVERTISEMENT