Life

Irinel Columbeanu, motiv de dispută între Monica și Mr Pink? Fostul milionar a dezvăluit totul

S-a spus în mai multe rânduri că Monica a evitat să vorbească cu tatăl fiicei sale din cauza geloziei lui Mr. Pink. Irinel Columbeanu a spus care este adevărul.
26.08.2021 | 18:54
Irinel Columbeanu motiv de disputa intre Monica si Mr Pink Fostul milionar a dezvaluit totul
Irinel Columbeanu, motiv de dispută între Monica și Mr Pink? Fostul milionar a dezvăluit totul. Foto montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Monica Gabor și Mr.Pink și-au spus adio după aproape 10 ani, chiar dacă relația lor părea extrem de sudată. După despărțire bruneta a devenit mult mai apropiată de Irinel Columbeanu, cu care a început să comunice din ce în ce mai des.

Astfel, mulți s-au gândit că până atunci Monica a evitat acest lucru din cauza geloziei iubitului chinez.

ADVERTISEMENT

Fostul milionar a făcut însă lumină și a spus tot adevărul.

Irinel Columbeanu, motiv de dispută între Monica și Mr Pink? Fostul milionar a dezvăluit totul

Monica Gabor nu a dat niciodată foarte multe amănunte despre relația ei cu milionarul chinez. S-a spus totuși că acesta era extrem de gelos și mereu și-a supravegheat foarte atent iubita. În urmă cu ceva vreme, Irinel Columbeanu declara că ține legătura cu fosta sa soție, dar discută doar despre micuța Irina.

“Acum vorbesc cu Monica doar despre Irina, avem o relație bună.

Este inteligent temperamentală. O văd cu alți ochi, mult mai lucizi dar în continuare neinfluențat de terțele numeroase păreri”, spunea fostul milionar în urmă cu ceva timp.

ADVERTISEMENT

După ce Monica a devenit o femeie liberă se pare că a început să discute din ce în ce mai des cu fostul soț. Așa că sunt mulți cei care s-au gândit că bruneta l-a evitat pe Irinel Columbeanu în toți acești ani pentru că Mr. Pink era gelos.

Columbeanu a explicat care este adevărul. Acesta spune că nu a avut niciodată impresia că milionarul chinez ar fi fost gelos din cauza lui.

ADVERTISEMENT

“Nu cred că are nimeni cum să știe ce este în capul nimănui atunci când comunică cu altcineva.

Eu n-am avut această senzație când am comunicat cu Monica, nu m-am gândit la asta. Sincer vă spun”, a spus Irinel Columbeanu, la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Cum a decurs întâlnirea dintre chinez și Irinel Columbeanu

În urmă cu mai mulți ani, Irinel Columbeanu și Mr. Pink s-au întâlnit în Statele Unite. În momentul în care fostul milionar român a decis să-și lase fiica să locuiască alături de mama sa, a dorit să-l cunoască pe iubitul Monicăi. Columbeanu declara atunci că afaceristul chinez i-a făcut o impresie foarte bună.

ADVERTISEMENT