Life

Irinel Columbeanu o “vinde” pe Monica Gabor. Dezvăluiri neștiute despre fosta nevastă și fiica lor

25.03.2021 | 17:25
Irinel Columbeanu o vinde pe Monica Gabor Dezvaluiri nestiute despre fosta nevasta si fiica lor
ADVERTISEMENT

Irinel Columbeanu a fost prezent în platoul emisiunii prezentate de Cristi Brancu. A profitat de această ocazie și a făcut o serie de dezvăluiri interesante, atât despre fosta lui vilă, care a ars, dar și despre Monica Gabor.

Irinel Columbeanu pregătește o carte, în care va scrie și despre fostele sale iubite. Prin patul lui au trecut multe nume celebre din Româniam precum Anna Lesko, Romanița Iovan sau Monica Gabor. El îi asigură pe fanii lui că toate informațiile incluse în acest volum sunt cât se poate de reale. De altfel, Monica va fi chiar unul dintre personajele menționate în cartea pe care o pregătește Irinel Columbeanu și care se va vinde, cu siguranță, ca pâinea caldă.

ADVERTISEMENT

Atunci când a fost întrebat de Cristi Brancu dacă doar banii au fost motivul pentru care acestea i-au fost iubite, Irinel a răspuns fără să ezite.

“Poate că banii sunt ceea ce atrag cel mai mult. Eu ți-aș răspunde descriindu-mă pe mine, nu reprezint numai banii în ochii celor din jur. Este o persoană foarte inteligentă. (n.r. Oana, cea mai recent[ parteneră de viață) În legătură cu fostele, nu doar banii au fost la mijloc”, a declarat afaceristul.

ADVERTISEMENT

Ce a dezvăluit Irinel Columbeanu despre Monica Gabor

Atunci când Monica a decis să plece în SUA, acolo unde l-a cunoscut pe Mister Pink, Irinel Columbeanu a reacționat dur și a refuzat să i-o dea pe Irinuca, fiica lor. Lucrurile s-au schimbat total ulterior.

Acum a recunoscut, în emisiunea de la Prima TV, că s-a înșelat amarnic în privința fostei soții. După ce a aflat că ea lucrează acum ca profesor suplinitor de Limba Engleză în Statele Unite ale Americii, a realizat că a judecat-o greșit.

ADVERTISEMENT

“Era o fată deja bine educată, nu tatăl meu a învățat-o limba română. Este un om deștept, mi-am dat seama din 2016, când am fost acolo. Această părere mi-o mențin și acum, uitându-mă la efectele acestei educații asupra fiicei mele.

Monica a fost în București, în timpul pandemiei. Irina era la școală. Probabil, nu știu. (n.r. dacă o mai iubește) Nimic nu e întâmplător în viață”, a mai completat Irinel Columbeanu.

ADVERTISEMENT
monica gabor
Monica Gabor lucrează ca profesor suplinitor de limba engleză. Sursă foto: Captură Prima TV

Vila lui Irinel a fost un jaf mascat?

Și-a pierdut vila fabuloasă din cauza datoriilor. Irinel Columbeanu crede că focul care a mistuit fosta lui proprietate este, de fapt, menit să ascundă un jaf.

“Eu știu. Sau îmi închipui că știu. A fost un furt deghizat. Totul e o ipoteză. A luat fresca pe care o știi. Toate trei se puteau lua, una dintre ele a și fost luată în perioada Monicăi, apoi a fost pusă la loc, tot de mine”, a mai mărturisit Irinel.

ADVERTISEMENT