Life

Irinel Columbeanu, reacție la zvonurile despre despărțirea Monicăi Gabor de Mr. Pink

Irinel Columbeanu a reacționat la zvonurile despre despărțirea Monicăi Gabor de Mr. Pink, despre care se vorbește în ultimele ore.
28.07.2021 | 17:20
Irinel Columbeanu reactie la zvonurile despre despartirea Monicai Gabor de Mr Pink
Irinel Columbeanu, reacție la zvonurile despre despărțirea Monicăi Gabor de Mr. Pink
ADVERTISEMENT

Irinel Columbeanu a declarat pentru Fanatik că a aflat despre despărțirea Monicăi Gabor de Mr. Pink din presă. Omul de afaceri a vorbit despre acest subiect, fiind luat prin surprindere de această veste.

Fostul soț al Monicăi Gabor nu a infirmat și nici nu a confirmat vestea, spunând că nu știe ce s-ar fi putut întâmpla pentru ca Monica Gabor să șteargă toate fotografiile în care apărea alături de iubitul chinez.

ADVERTISEMENT

Rugat să ne confirme sau infirme zvonul separării Monicăi de Mr. Pink, Columbeanu a spus că nu știe ce să spună despre acest lucru pentru că nu are detaliile necesare să elucideze misterul.

Irinel Columbeanu, despre despărțirea Monicăi Gabor de Mr. Pink: „Nu știu ce s-a întâmplat”

„Nu știu ce să zic. Nu știu ce s-a întâmplat, dacă e adevărat. Vă dați seama că nu am de unde să știu că sunt zeci de mii de kilometri distanță”, este declarația făcută de Irinel Columbeanu pentru Fanatik.

ADVERTISEMENT

Ceea ce a lăsat clar să se înțeleagă este că este preocupat de cum este fiica lui. Irinel spune că din ceea ce știe, lucrurile sunt ok în ceea ce o privește pe Irinuca, fata pe care o are cu fostul fotomodel, aflată împreună cu mama ei în Statele Unite.

Zvonurile despre despărțirea dintre Monica Gabor și Mr. Pink s-au înmulțit după ce fosta divă de la Izvorani a șters toate fotografiile cu acesta de pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Monica și Ramona Gabor, tăcere totală despre acest subiect

Până la această oră, niciunul dintre cei implicați nu a făcut o clarificare cu referire la separare. Fanatik le-a contactat pe surorile Gabor pentru a afla adevărul despre aceste zvonuri, însă niciuna nu a răspuns până la ora redactării acestei știri.

Monica Gabor este stabilită de ani buni în Statele Unite, acolo unde a început o nouă viață împreună cu un afacerist asiatic. La câțiva ani după stabilirea peste Ocean, Irinuca a plecat și ea acolo. Părinții fetei au ajuns la o înțelegere în ceea ce o privește pe cea mică.

ADVERTISEMENT

De când a plecat în Statele Unite, Monica Gabor a fost extrem de rezervată cu viața ei personală. Vedeta nu a mai alimentat presa mondenă cu informații despre intimitatea ei. Și-a dorit să se delimiteze și să trăiască liniștită, departe de bârfe și scandaluri.

 

ADVERTISEMENT