Life

Irinel Columbeanu, roast fără precedent la iUmor. Ce spune afaceristul despre Bianca Drăgușanu

30.11.2020 | 23:12
Irinel Columbeanu, roast fără precedent la iUmor. Ce spune afaceristul despre Bianca Drăgușanu
Irinel Columbeanu, roast fără precedent la iUmor. Ce spune afaceristul despre Bianca Drăgușanu. Sursa foto: captura video
ADVERTISEMENT

Irinel Columbeanu a surprins telespectatorii Antenei 1 după ce a făcut ironii la adresa vedetelor din showbiz-ul românesc, printre care și celebra Bianca Drăgușanu. 

Irinel Columbeanu a fost invitat în emisiunea „iUmor”, pentru a face un roast, iar afaceristul a făcut senzație cu replicile sale cu privire la vedetele din spațiul autohton.

ADVERTISEMENT

Afaceristul de la Izvorani a lansat ironii despre scandalul momentului, în care este implicată Bianca Drăgușanu, dar a vorbit chiar și despre situația lui financiară.

Irinel Columbeanu, invitat surpriză la iUmor

Fostul soț al Monicăi Gabor a făcut furori cu roast-ul său după ce a fost invitat în emisiunea „iUmor” de pe Antena 1 și a lansat diverse ironii referitoare la subiectele de actualitate. Irinel Columbeanu a râs chiar și situația în care se află el însuși, confruntându-se cu o situație precară din punct de vedere financiar.

ADVERTISEMENT

Niciunul dintre cei trei jurați ai emisiunii nu s-ar fi așteptat la o astfel de prezență, iar afaceristul și-a început discursul cu o afirmație ironică la adresa Biancăi Drăgușanu.

„Sunt Irinel Columbeanu și mă puteți recunoaște după Bentley. Adică sunt eu, omul fără Bentley. Ciudată e viața asta, te pune în cele mai interesante poziții. Bianca Drăgușanu ar putea să confirme această idee. Au fost aici nume importante… ca: Maia Morgenstern, Carmen Tănase, Șerban Pavlu. Asta m-a speriat. Ce să caut eu aici? Dar, am văzut-o și pe Maria Buză și m-am mai liniștit un pic”, a spus fostul milionar.

Ulterior, Irinel Columbeanu i-a amuzat pe cei trei jurați după ce a spus că viața lui este asemenea unui film, făcând trimitere la roast-ul surorii Deliei, Oana Matache. În trecut, afaceristul era celebru pentru cuceririle sale, având relații controversate cu femei curtate precum Monica Gabor sau Anna Lesko.

ADVERTISEMENT

,,Mi-a plăcut roast-ul pe care l-a spus Oana Matache, dar nu era adevărat chiar totul. A zis că filmul «Om bogat, om sărac» este despre ea și Delia. Nu e corect! E totuși făcut după viața mea. Nu vă asumați lucruri care nu sunt ale voastre”, a mai adăugat Irinel Columbeanu.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri