News

Irinel Columbeanu s-a înțeles cu Antena 1! În ce emisiune va apărea fostul soț al Monicăi Gabor

22.03.2019 | 13:33
Irinel Columbenau a bătut palma cu Antena 1!

Astăzi, 22 martie, a fost făcut anunțul oficial care arată că Irinel Columbeanu a bătut palma cu trustul Antena 1, astfel că omul de afaceri va apărea la o emisiune TV. Un număr de șase vedete s-au alăturat ediției de joi seară la jocul surpriză oferit de emisiunea “Scena misterelor”, prezentată de Dan Negru, de la Antena 1. Aparița lui Irinel Columbeanu a fost una la care chiar nimeni nu s-ar fi gândit.

Irinel Columbeanu, apariție surpriză la Antena 1!

Irinel Columbeanu a fost o totală apariție la Antena 1, la emisiunea “Scena misterelor”, prezentată de Dan Negru. Celebritățile s-au deghizat în fel și chip pentru ca nimeni să nu le recunoască. Pepe, Diana Munteanu, Cosmin Seleși, Anca Neacșu și Ionuț Iftimoaie, respectiv Rona Hartner, Dorian Popa, Luminița Anghel, Andrei Duban și Lino Golden au fost vedetele împărțite în cele două tabere care au trebuit să ghicească personajul. Echipa câtigătoare a Starurilor, cea care a fost triumfătoare în ediția a patra a show-ului, a ales să doneze premiul pentruo cauză umanitară.

Pepe, unul din starurile care trebuie să ghicească personajele, a spus că s-a ofticat la un moment dat pentru că acestea au un machiaj care le ajută foarte mult să se detașeze de caracteristicile personale ale fiecăruia. “M-am ofticat, pentru că mi-am dat seama că e Dinu Iancu Sălăjanu, după ochi. Dar m-a îmbârligat Cosmin Seleși, a zis că nu e el”, a spus el.

Irinel Columbeanu, la Scena misterelor, de la Antena 1
Irinel Columbeanu, la Scena misterelor, de la Antena 1

Vedetele, despre Scena Misterelor

“Masca asta e prima care mă sperie. Cred că o să am coșmaruri”, a spus Dorian Popa. “O mască de film, complicată și scumpă, la care s-a lucrat mai bine de o lună de zile și ale cărei costuri variază între 10.000 și 20.000 de dolari”, a afirmat Andreea Rădulescu, make-up artist.  “M-am prins după ochi și după zâmbet că este Adriana Bahmuțeanu”, a spus Pepe, la una dintre ediții.