ADVERTISEMENT
Life

Irinel Columbeanu, salvat de fosta soție? Ce propunere i-a făcut Monica Gabor

Autor: Andreea Stanaringa | 24.02.2021 | 21:49
Irinel Columbeanu, salvat de fosta soție? Ce propunere i-a făcut Monica Gabor
Irinel Columbeanu s-a întâlnit cu fosta soție. Ce spune acum despre Monica Gabor. Sursa foto: colaj Fanatik

Irinel Columbeanu ar putea fi salvat de fosta lui parteneră de viață, Monica Gabor, care i-a făcut o propunere total neașteptată. După ce a pierdut toți banii și bunurile pe care le deținea, afaceristul locuiește într-un apartament cu două camere. 

ADVERTISEMENT

Din cauza situației financiare, fostul milionar a acceptat ca fiica lui, Irinuca, să locuiască alături de mama ei și de actualul său iubit, Mr. Pink, în Statele Unite ale Americii.

Se pare că Monica Gabor, ex-Columbeanu, s-a gândit la fostul soț și i-ar fi propus să se mute pe continentul american pentru a se redresa din punct de vedere financiar, dar și pentru a fi alături de fata pe care o au împreună.

ADVERTISEMENT

Irinel Columbeanu, salvat de fosta soție? Ce propunere i-a făcut Monica Gabor

Irinel Columbeanu a trecut prin multe greutăți în ultimii ani. Afaceristul și-a pierdut atât averea formată din sute de milioane de euro, cât și vila din Izvorani și alte bunuri de valoare. Până și prietenii l-au trădat după ce banca l-a executat silit.

În prezent, Irinel Columbeanu duce o viață obișnuită și stă în chirie într-un apartament cu două camere din Capitală, situat într-un complex rezidențial. Peste problemele cu banii poate să treacă, însă cel mai greu îi este fără fetița lui, Irina, care s-a mutat în SUA cu mama ei.

ADVERTISEMENT

Deși nu au avut un divorț foarte pașnic, Monica nu a uitat de cel care i-a fost soț timp de cinci ani. După ce a vizitat România, fosta doamnă din Izvorani i-ar fi propus afaceristului să se mute în Statele Unite ca să aibă posibilitatea să o ia de la capăt cu afacerile. În plus, acolo ar putea petrece mai mult timp cu fiica lui, acum adolescentă, scrie wowbiz.ro.

Irinel Columbeanu se relansează în afaceri

Irinel Columbeanu are de gând să revină în afaceri și a decis să se reinventeze ca să aibă parte de succesul de altădată. Cel care a făcut anunțul este Ștefan Mandachi, patronul unui celebru lanț de restaurante, care i-a luat un interviu fostului milionar.

ADVERTISEMENT

Bărbatul în vârstă de 35 de ani a avut numai lucruri bune de spus despre Irinel Columbeanu, pe care îl laudă pentru abilitățile sale în afaceri, din moment ce provine dintr-o familie bogată.

Fostul milionar în euro lucrează la scrierea unei cărți, iar Ștefan Mandachi îl laudă pentru această inițiativă, mai ales că are multe de spus despre viața lui, dar și despre bani.

ADVERTISEMENT

„Irinel Columbeanu este dovada indubitabilă: în România ești criticat masiv indiferent de situație: fie ai bani să-i învârți cu lopata, fie ai pierdut totul. Judecata de pe margine atinge cote gigantice, chiar dacă ești sărac sau bogat.

Am avut discuții consistente cu domnul Columbeanu. Am reușit să-l cunosc mult mai bine și sunt resemnat cât de mult (și de ușor) se minte în societatea românească atunci când unii se agață de un sâmbure de scandal. 

ADVERTISEMENT

În opinia mea, potențialul proiectului său actual este foarte mare și cred că se va reinventa ușor întrucât muncește cu patimă la scrierea unei cărți. Și credeți-mă, are ce să scrie în ea. Concluzia: luptă pentru prosperitate, pentru abundență, pentru bani. Fie că ai, fie că n-ai, nimănui nu-i va păsa!”, a transmis Ștefan Mandachi pe Facebook.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!