Life

Irinel Columbeanu și Monica Gabor sunt datori vânduți! Firma foștilor soți a intrat în faliment

04.04.2021 | 12:40
Irinel Columbeanu si Monica Gabor sunt datori vanduti Firma fostilor soti a intrat in faliment
Firma deținută de Irinel Columbeanu și Monica Gabor a intrat în faliment. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Vremurile în care Irinel Columbeanu se scălda în lux și învârtea banii cu lopata sunt demult apuse. Dat afară din vila în care trăia mai ceva ca un rege, omul care până mai ieri ținea primele pagini ale tabloidelor s-a văzut nevoit să închirieze un apartament cu două camere și, de parcă necazul n-ar fi fost suficient de mare, trebuie să stingă urgent datoriile firmei pe care a deținut-o împreună cu Monica Gabor.

De altfel, aceasta va trebui să revină în țară la sfârșitul lunii mai, întrucât a fost citată alături de fostul soț în procesul ce vizează „atragerea răspunderii pentru intrarea în insolvență”.

ADVERTISEMENT

Potrivit wowbiz.ro, dosarul are ca obiect compania care îi poartă numele, SC Monica Columbeanu Media SRL, producătoare, cu mai mulți ani în urmă, a unui reality-show bazat chiar pe viața ei în compania lui „Iri” și difuzat de B1 TV.

Irinel Columbeanu și Monica Gabor au datorii de sute de mii de lei la stat

Deși nu a mai avut activitate din 2009, când declara datorii totale de peste 280.000 de lei, firma respectivă nu a fost dizolvată nici până în ziua de azi. Odată intrată, însă, în procedura de faliment, s-a descoperit că majoritatea conturilor sunt goale, așa că Monica și Irinel s-ar putea vedea nevoiți să le achite din buzunarul propriu.

ADVERTISEMENT

Cei doi s-au despărțit în 2011, după aproape patru ani de la una dintre cele mai spectaculoase nunți din lumea showbizului autohton. Aceasta a avut loc la vila din Izvorani – care pe atunci îi aparținea controversatului om de afaceri – și a fost transmisă în direct la TV.

Ce a fost și ce a ajuns! Irinel Columbeanu conduce un Mercedes vechi și ruginit

După divorț, Monica Gabor s-a mutat în Statele Unite ale Americii, împreună cu noul iubit, Mr. Pink, în vila uriașă pe care acesta o deține în California. În tot acest timp, „Iri” și-a refăcut viața sentimentală, dar a pierdut aproape toată averea și s-a văzut nevoit să se mute cu chirie într-un apartament modest din Capitală.

ADVERTISEMENT

În locul Bentlley-ului la volanul căruia defila fără griji până mai ieri pe străzile patriei, omul de afaceri trebuie să se mulțumească acum cu un Mercedes vechi de 20 de ani, ușor ruginit și un Opel second hand pe care îl conduce din când în când.

Cum datoriile se înmulțeau în fiecare zi și nu puteau fi acoperite, toate bunurile, inclusiv celebra vilă din Izvorani, au fost executate silit. Viața sentimentală merge, însă, ca pe roate, pentru că Oana, iubita cu 40 de ani mai tânără, promite să rămână lângă el indiferent de situație.

ADVERTISEMENT

Cât despre Irina, fiica pe care Columbeanu o are cu Monica Gabor, trebuie să știți că aceasta locuiește în America, alături de mama ei, merge la școală și ține legătura cu tatăl online.

Era o fată deja foarte educată. Este foarte frumos, îmi place că muncește și a învățat-o și pe Irina în același spirit. Am vorbit cu fata și îmi spunea că de Ziua Recunoștinței au mâncat rață.

Și trebuia să dea 100 de dolari, dar au dat 20 pentru că au cumpărat-o nejumulită, avea penele pe ea și era mai ieftină. Mi-a zis: ”Am venit acasă și am jumulit-o eu”. Sunt bucuros, pentru că în America nu e un stil de viață plin de mașini de lux și altele”, a dezvăluit „Iri”.

ADVERTISEMENT