Life

Irinel Columbeanu, dus cu ambulanța la spital. A suferit un accident vascular cerebral

Irinel Columbeanu a ajuns de urgență la spital. Fostul milionar în euro a suferit un accident vascular cerebral și este sub atenta supraveghere a medicilor.
25.02.2022 | 22:21
Irinel Columbeanu dus cu ambulanta la spital A suferit un accident vascular cerebral
Irinel Columbeanu, preluat de o Ambulanță. A fost dus de urgență la spital. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Afaceristul în vârstă de 64 de ani este internat în aceste momente la Spitalul Universitar de Urgență Elias, după ce a fost preluat de o ambulanță de acasă.

Irinel Columbeanu primește îngrijiri medicale, starea sa de sănătate fiind una mult ameliorată față de când a ajuns la unitatea medicală din Capitală.

ADVERTISEMENT

Așadar, cunoscutul om de afaceri bucureștean se simte mai bine. Fostul soț al Monicăi Gabor este în afara oricărui pericol, dar rămâne în continuare internat.

Irinel Columbeanu, de urgență la spital. Afaceristul a suferit un AVC

Irinel Columbeanu a confirmat pentru publicația spynews.ro că a suferit într-adevăr un accident vascular cerebral, la scurt timp după ce și-a lansat cea de-a doua carte.

ADVERTISEMENT

„După lansarea din 16 februarie am suferit un AVC. Sunt internat la Elias. Mă simt mai bine acum”, a mărturisit fostul om de afaceri pentru sursa menționată.

În acest fel vedeta dă de înțeles că nu există motive de îngrijorare privind starea sa de sănătate, fiind în afara oricărui pericol în prezent.

ADVERTISEMENT

Irinel Columbeanu, răpus de stres și oboseală

Din păcate, stresul și oboseala și-au pus serios amprenta pe starea medicală a lui Irinel Columbeanu, care a fost infectat și cu virusul din China.

Fostul om de afaceri și-a păstrat mereu optimismul și nu a lăsat garda jos nici măcar atunci când a pierdut întreaga avere, iar fiica sa, Irina, a plecat să locuiască cu mama, Monica Gabor.

ADVERTISEMENT

Acesta nu este singurul atac vascular cerebral suferit de fostul milionar în euro, care a mai trecut prin astfel de momente dificile și în urmă cu circa 4 ani.

Până în momentul de față vedeta a fost supusă mai multor investigații medicale, mai ales că în astfel de situații contează foarte mult să ajungă repede la spital. Irinel Columbeanu nu știe când va pleca acasă.

Cel mai probabil va mai sta o perioadă în spital pentru alte analize sau chiar operații care ar putea fi necesare în situația sa.

ADVERTISEMENT