Life

Irinel Columbeanu, surprins în compania mai multor domnișoare. O caută pe noua Monica Gabor?

Irinel Columbeanu este singur de ceva vreme, recent fiind văzut alături de mai multe tinere. Să fie oare fostul milion în euro în căutarea unei noi Monica Gabor?
28.05.2021 | 12:32
Irinel Columbeanu surprins in compania mai multor domnisoare O cauta pe noua Monica Gabor
ADVERTISEMENT

Fostul om de afaceri a făcut o declarație surprinzătoare despre momentul în care a apărut alături de două domnișoare. Vedeta a mărturisit că se simte excelent în compania tinerelor, care îi transmit o stare de bine interioară.

Asta înseamnă că fostul milionar se gândește serios să caute o femeie care să-i fie alături în perioada următoare, deși este conștient că acest lucru îi consumă foarte multă energie, asta după ce s-a despărțit recent de ultima parteneră de viață.

ADVERTISEMENT

Irinel Columbeanu, gata de o nouă relație. A apărut alături de două tinere

Așadar, vedeta nu spune ”Nu” unei relații și este dispus să încerce o nouă poveste de dragoste cu o femeie mult mai tânără decât el, așa cum a fost și în cazul fostei sale soții, Monica Gabor.

Irinel Columbeanu are o afinitate pentru femeile tinere, lucru pe care nu l-a ascuns niciodată. Vedeta a avut numeroase relații de acest gen, lucru pe care-l caută în continuare prin intermediul șarmului și felul său de a fi.

ADVERTISEMENT

„Cui nu îi plac fetele tinere? Ele îmi dau energie și îmi iau energia. Când ajung la un consens cu una dintre domnișoarele cu care am fost surprins am să vă comunic”, a spus afaceristul, notează ciao.ro.

Irinel Columbeanu, atras de femeile mai tinere. Ce crede despre aceste relații

Fostul milionar în euro nu s-a iubit numai cu Monica Gabor, cea care i-a oferit o fetiță, Irina (14 ani), ci și cu alte domnișoare. Mai exact, vedeta a bifat relații amoroase cu Anna Lesko, Romanița Iovan sau Mariana Roșca.

ADVERTISEMENT

Irinel Columbeanu a fost mereu atras de femei mult mai tinere, deși susține că nu el a căutat acest fel de legături. Afaceristul crede că relațiile sale s-au construit și datorită domnișoarelor, care au fost mereu în preajma sa.

Mai mult decât atât, vedeta recunoaște că este un bărbat afemeiat, lucru care s-a observat în timpul mariajului cu fosta sa soție. Omul de afaceri a înșelat-o pe Monica Gabor cu două femei, el fiind filmat alături de ele într-un jacuzzi.

ADVERTISEMENT

„Nu eu aleg femeile tinere, ci e de comun acord. A fost mereu jumătate de alegere, un întreg”, a spus la un moment dat Irinel Columbeanu, mai arată sursa menționată mai devreme.

Irinel Columbeanu și Oana Cojocaru s-au separat recent

Irinel Columbeanu și Oana Cojocaru au avut o relație destul de lungă, tânăra fiind mai mică cu aproape 40 de ani decât partenerul ei de viață. Cei doi au fost împreună mai bine de doi ani, perioadă în care vedeta a ajuns la sapă de lemn.

Tânăra în vârstă de 24 de ani nu l-a părăsit de afacerist și i-a fost alături în toate momentele grele. Bruneta i-a oferit omului de afaceri toată iubirea și afecțiunea din lume.

ADVERTISEMENT