Life

Irinel Columbeanu vrea daune morale de la furnizorul de electricitate. Ce a pățit fostul milionar de la Izvorani

Irinel Columbeanu vrea daune morale de la furnizorul de electricitate! Fostul milionar de la Izvorani acuză că a fost defăimat.
06.10.2022 | 17:31
Irinel Columbeanu vrea daune morale de la furnizorul de electricitate Ce a patit fostul milionar de la Izvorani
Irinel Columbeanu vrea daune morale de la furnizorul de electricitate. Foto: Captură Youtube
ADVERTISEMENT

Irinel Columbeanu este implicat într-un nou proces, după ce a fost dat în judecată de furnizorul de electricitate pentru că nu ar fi plătit facturile.

Irinel Columbeanu vrea daune morale de la furnizorul de electricitate

Acum, omul de afaceri care locuia în faimoasa vilă de la Izvorani spune că vrea să ceară daune morale și vrea ca furnizorul să plătească pentru că imaginea sa a fost alterată și el a fost defăimat prin afirmațiile potrivit cărora nu a plătit ce consumase.

ADVERTISEMENT

Mai mult, Irinel Columbeanu spune că este considerat acum rău platnic, deși nu există motive.

“Consider că imaginea mea a fost șifonată. Sunt și rău platnic și nu văd de ce”, a spus Irinel Columbeanu, pentru Antena Stars.

Irinel Columbeanu, dat în judecată de firma de electricitate

Irinel Columbeanu a fost dat în judecată de furnizorul de electricitate de la vila sa din Izvorani, acolo unde locuia cu Monica Columbeanu atunci când erau căsătoriți.

ADVERTISEMENT

Conform furnizorului, omul de afaceri a acumulat multe datorii, fiind sume de bani care trebuiau mereu plătite, dar Irinel Columbeanu nu le-ar fi achitat.

Ce argumente are Irinel Columbeanu. Spune că firma furnizoare de electricitate a întrerupt alimentarea

Irinel Columbeanu, pe de altă parte, neagă acest lucru și spune că nu avea cum să aibă datorii la furnizorul de electricitate, deoarece firma însăși a venit la Izvorani și a tăiat curentul, după ce nu s-au plătit mai multe facturi.

ADVERTISEMENT

Acum, Irinel Columbeanu spune că nu este posibil ca firma de electricitate să ceară să i se plătească niște servicii pe care nu le-a prestat, deoarece chiar ea a întrerupt alimentarea de la vila de la Izvorani a omului de afaceri.

“Am fost dat în judecată pentru niște datorii care nu au cum să existe. Este imposibil să existe din punct de vedere tehnic.

ADVERTISEMENT

Acel punct de consum a fost deconectat de către furnizorul de energie electrică, din cauza neplatei. Nu poți să invoci să ți se facă plata, când tu însuți ai întrerupt alimentarea.”, a declarat Irinel Columbeanu pentru Antena Stars.

ADVERTISEMENT