Life

Irinel Columbeanu, cadou surpriză pentru fiica sa, Irina. Ce i-a trimis fostul milionar în America

Irinel Columeanu este cu gândul la fiica sa, Irina, care în curând își va serba ziua de naștere. Fostul milionar în euro i-a trimis deja un cadou împlinirea a 15 ani.
11.01.2022 | 17:43
Irinel Columbeanu cadou surpriza pentru fiica sa Irina Ce ia trimis fostul milionar in America
ADVERTISEMENT

Fostul om de afaceri i-a trimis un cadou surpriză fiicei sale, la scurt timp după ce și-a lansat pe piață prima carte, intitulată „Ipocrația”, ce face parte dintr-o trilogie.

Vedeta a avut grijă ca adolescenta să pună mâna pe cartea sa, la fel și fosta soție, Monica Gabor, de aceea a expediat un colet în Statele Unite ale Americii.

ADVERTISEMENT

Irinel Columbeanu a făcut acest lucru înainte de ziua de naștere a fiicei sale, Irina, dar și pentru a se asigura că aceasta citește memoriile tatălui ei.

Irinel Columbeanu, dar pentru fiica sa. Fostul milionar în euro i-a trimis cadoul în America

Irina Columbeanu a citit încă din prima seară cartea celebrului ei tată. Irinel Columbeanu a mărturisit că a rămas uimit de programul bine pus la punct de copilă.

ADVERTISEMENT

Fostul om de afaceri s-a bucurat că fetița, care în curând va împlinit 15 ani, este o persoană foarte organizată și care muncește enorm pentru a deveni un avocat de încredere.

Și pentru că ziua de 18 ianuarie se apropie cu pași repezi vedeta este mulțumită că a reușit să trimite cele două cărți pentru că nu știe dacă mai poate expedia alt colet.

ADVERTISEMENT

„Irina a început să o citească încă din seara de când a ajuns la ea. Mi-a citit cu voce tare în telefon, primele cuvinte sunt în franceză, limbă pe care o cunoaște și ea.

Ce m-a frapat pe mine a fost faptul că, deși are foarte mult de învățat, a zis că abia așteaptă să o citească, pentru că are 40 de minute libere, înainte de culcare. Pe mine asta m-a impresionat, cât de organizată e ea.

ADVERTISEMENT

De aceea am trimis prin curier cele două cărți, pentru ea și Monica. E un fel de cadou în avans. Poate îi mai trimit și altceva, dar e greu cu transportul”, a dezvăluit Irinel Columbeanu pentru wowbiz.ro.

Irina Columbeau trăiește în America de circa 3 ani

Fiica fostului afacerist a plecat în Statele Unite ale Americii în vara lui 2019, după ce vedeta și-a pierdut întreaga avere și a ajuns să locuiască într-un apartament cu chirie.

Un alt motiv pentru care vedeta a luat această decizie este și pentru a-i oferi copilei o educație mai bună, alături de mama sa, Monica Gabor, care locuiește în America de 10 ani.

ADVERTISEMENT