Life

Concert aniversar Iris. Ce trupa a ales Cristi Minculescu pentru deschidere

Trupa Iris aniversează 42 de ani de când s-a lansat în industria muzicală româneacsă. Cristi Minculescu, solistul formației, a vorbit despre concertul major de anul acesta.
01.03.2022 | 21:01
Concert aniversar Iris Ce trupa a ales Cristi Minculescu pentru deschidere
Iris aniversează 42 de ani de activitate. Ce trupă va concerta în deschiderea evenimentului. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Legenda rock-ului românesc, în vârstă de 63 de ani, se pregătește pentru concertul aniversar, eveniment care a fost amânat timp de 2 ani din cauza pandemiei de coronavirus. Acum a fost stabilit pentru data de 5 martie 2022.

Iris aniversează 42 de ani de activitate. Ce trupă va concerta în deschiderea evenimentului

Solistul formației rock și  colegii Doru Borobeică și Valter Popa au ales o trupă tânără pentru deschiderea marelui eveniment de la Sala Palatului. Este vorba de 4 tineri la început de drum.

ADVERTISEMENT

Trupa „Blană Bombă” este susținută de Cristi Minculescu, care i-a ales pentru a cânta înaintea lor. Cei patru puști minune vor putea fi ascultați la evenimentul aniversar al celebrei formații Iris.

Nicholas, Rareș, Zoran și Rareș sunt patru copii cu vârste între 13 și 16 ani, care au aceeași pasiune comună: muzica rock. S-au lansat în anul 2018 și abordează un stil care poate fi încadrat la metal-alternativ.

ADVERTISEMENT
Trupa Blană Bombă
Trupa Blană Bombă. Sursa foto: Facebook.com

Cine sunt băieții care cântă în trupa Blană Bombă

Piesele cântate de băieți sunt unele pline de energie și mulți decibeli, așa cum ne-a obișnuit până acum cântărețul Cristi Minculescu și formația Iris. Sunt 42 de ani de când au pornit pe acest drum împreună.

Copiii sunt obișnuiți deja cu scena, povestea celor 4 fiind prezentată la TIFF, în 2021, când a fost lansat documentarul „Blana Bombă – Kids Rock”. Producția este în regia lui Claudiu Mitcu.

ADVERTISEMENT

Au avut numeroase concerte, chiar și un turneu. De asemenea, băieții au cântat în deschiderea trupei Omul cu Șobolani, la festivalul Rockstadt de la Râșnov sau la Dockstation. Au fost concurenți și la show-ul Next Star de la Antena 1, unde i-au impresionați pe jurați, cât și pe telespectatori.

„Au spart barierele! Sunt trupe de rock care nu fac asta la concertele lor”, a declarat la momentul respectiv juratul Dorian Popa, potrivit a1.ro. Formația a primit 3 de „Da” și a ajuns până în marea finală.

ADVERTISEMENT