Life

Irisha a spus tot adevărul despre relația cu Culiță de la Survivor România. Ce s-a întâmplat între ei când camerele nu filmau

11.05.2021 | 11:04
Irisha a spus tot adevarul despre relatia cu Culita de la Survivor Romania Ce sa intamplat intre ei cand camerele nu filmau
ADVERTISEMENT

Irisha a vorbit despre relația cu Culiță Sterp de la Survivor România, după ce au apărut o serie de speculații că fosta concurentă ar fi atrasă de cântărețul de muzică de petrecere. Ce s-a întâmplat între cei doi faimoși în Republica Dominicană? Sunt prieteni sau e ceva mai mult de atât?

Concurenta eliminată pe 9 mai de la Survivor România a pus capăt tuturor speculațiilor legate de relația ei cu Culiță, după ce Raluca Dumitru a declarat că aceasta i-ar fi spus că îl place pe artist.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă Irisha a ținut să spună de nenumărate ori în cadrul emisiunii că îl respectă pe Culiță și îl apreciază ca om, unii oameni nu vor să renunțe la teoria că din partea ei ar fi ceva mai multe sentimente.

Irisha susține că relația ei cu Culiță de la Survivor România este una frățească

De data aceasta, fosta concurentă de la Bravo, ai stil a vorbit răspicat despre toate aceste zvonuri și a lămurit pentru totdeauna ce relație are cu Culiță Sterp.

ADVERTISEMENT

„Nu știu ce înseamnă că m-am apropiat mai mult de Culiță. Îmi era ca un frate. El m-a ajutat în junglă, mi-a plăcut foarte mult că e corect. Îmi place de el ca om. Nu puteam să am o imagine clean, trebuia să o știrbeze Zanni.

Stăteam ore întregi cu Culiță și îmi povestea despre Daniela, că trebuie să nască în curând, ne chema la botez, chiar nu pot fi interpretări. Mi-e ca un frățior”, a declarat Irisha în emisiunea „Ștafeta mixtă” de pe Youtube.

ADVERTISEMENT

Bruneta a mai declarat că grupul faimoșilor s-a scindat după ce ea și Ștefan și Culiță au empatizat cu Elena Marin în urma jignirilor pe care le-a primit de la Zannidache, fără să dea vreun exemplu concret.

Sebi Chitoșcă, influențat de Zanni?

Irina Ceban a spus că și Sebastian a avut un comportament urât, mai ales la adresa ei, strategia lui și a lui Zanni fiind aceea de a o portretiza drept aeriană în fața telespectatorilor pentru a avea mai puțină credibilitate.

ADVERTISEMENT

Irisha a spus că Sebi este un om bun la suflet, dar este manipulat de Zannidache.

„Am empatizat cu o situație a Elenei în care a fost jignită de Zanni. Cu situația asta a empatizat și Ștefan și Culiță, nu a fost ceva preconizat, aici s-a produs ruptura. 

La bază, Sebastian este un băiat bun, își iubește soția, doar că e spălat pe creier. Este strict părerea mea. E influențat foarte mult de Zanni”, a completat basarabeanca.

 

 

ADVERTISEMENT