Life

Irisha are cicatrici urâte după Survivor România 2021! Cum arată fotomodelul după emisiune

Irisha a rămas cu cicatrici urâte după Survivor România 2021, fotomodelul având afectate zone ale corpului care i-au adus celebritatea.
30.05.2021 | 15:34
Irisha are cicatrici urate dupa Survivor Romania 2021 Cum arata fotomodelul dupa emisiune
Irisha a dat tot ce a putut pe traseele de la Survivor Romania 2021, in ciuda faptului ca a riscat sa ramana cu cicatrici urate Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Irisha e grav afectată după participarea la Survivor România 2021, Faimoasa având răni serioase pe picioare și pe brațe din cauza accidentărilor de pe traseelor din Republica Dominicană.

Irisha are cicatrici urâte după Survivor România 2021

Irisha s-a ales cu mai multe cicatrici urâte după Survivor România 2021, lucru pe care, de altfel, l-a și expus în emisiunile la care a participat după ce a fost eliminată din show-ul dominican.

ADVERTISEMENT

Devenită celebră ca fotomodel, Irisha a reușit să se impună, cel puțin sportiv, în emisiunea Survivor România 2021, dăruirea de care a dat dovadă pe trasele de acolo aducându-i un loc onorabil în clasamentul eficienței.

Irisha
Irisha a re picioarele pline de cicatrici dupa Survivor Romania 2021 Sursa foto: Wowbiz

Cu toate acestea, frumoasa concurentă a fost nominalizată pentru eliminare de Faimoși, motivele fiind, la acea vreme, sociale, nu sportive, iar votul publicului a trimis-o acasă, în România.

ADVERTISEMENT

Și, chiar dacă au trecut deja câteva săptămâni bune de la eliminarea Irishei de la Survivor România 2021, Faimoasa are încă cicatrici, imaginile cu picioarele brunetei fiind prezentate de Wowbiz.

Irisha a devenit celebră ca fotomodel

Irisha a ajuns în echipa Faimoșilor după ce, ca fotomodel, a reușit să se impună în România, fiind extrem de apreciată pentru formele perfecte afișate și pentru picioarele interminabile pe care le dezgolea cu generozitate.

ADVERTISEMENT

Mai mult, Irisha a participat și la emisiunea ”Bravo, ai Stil”, acolo unde s-a făcut, din nou, remarcată pentru felul ei de a fi și pentru felul în care arată.

Irisha
Irisha are urme urate si pe brate dupa Survivor Romania 2021 Sursa foto: Wowbiz

Acum însă, cu cicatricile pe care le are îl locuri vizibile, Irisha va fi nevoită probabil să facă o pauză în meseria de fotomodel, Survivor România 2021 provocându-i urme cât se poate de serioase.

ADVERTISEMENT

Irisha, eliminată de Zanni de la Survivor România?

Înainte de eliminarea de la Survivor România 2021, în momentul în care a fost nominalizată de câțiva din echipa Faimoșilor, Irisha a vorbit despre ce se întâmplă în tabăra roșie.

”Mi-am luat o grămadă de jigniri că i-am luat apărarea Elenei și lui Culiță, de la Zanni și Sebastian. Au început să vină persoane noi în competiție să inducă păreri ca ulterior să fiu votată. Motivul trebuia să fie sportiv. Nu mă pot lupta. Sper să publicul să mă susțină și să rămân”, a declarat Irisha înainte de eliminare.

La eliminarea de la Survivor România 2021, Irisha a schimbat însă tonul și pare să îi fi iertat pe cei care au pus la cale strategia pentru a scăpa de ea.

„S-a terminat, îmi pare rău pentru că aveam chestii de demonstrat pe traseu. Din punct de vedere social nu a fost să fie, nu ne-am înțeles, nu am rezonat la glume, la felul nostru de a fi. Am crescut în lumi diferite, gândim diferit”, a spus Irisha, la plecarea de la Survivor România 2021.

ADVERTISEMENT