ADVERTISEMENT
Life

Irisha de la Survivor România 2021 l-a distrus pe Zanni după eliminarea ei. ”O să taxez băieții”

Autor: Radu C. Munteanu | 13.05.2021 | 14:45
Irisha de la Survivor România 2021 l-a distrus pe Zanni după eliminarea ei. ”O să taxez băieții”
Irisha l-a facut praf pe Zanni dupa ce a fost eliminata de la Survivor Romania 2021 Sursa foto: Instagram

Irisha  l-a distrus pe Zanni, Faimosul pe care îl vede responsabil că a fost eliminată de la Survivor România 2021, în momentul în care s-a întors din Republica Dominicană. 

ADVERTISEMENT

Citată de WOWbiz.ro, Irisha a făcut o serie de declarații dure la adresa celor care au pus la punct strategia eliminării ei de la Survivor România 2021.

Irisha, atac direct la Zanni: ”Dificil și complex”

Întoarsă în România după ce a fost eliminată de la Survivor România 2021, Irisha a dezvăluit că nu este deloc împăcată cu ideea că traseul ei din Republica Dominicană s-a sfârșit atât de repede, la doar o lună și o săptămână din momentul în care a ajuns în reality-show.

Din acest motiv, Irisha a și spus lucrurilor pe nume cu privire la strategia pusă la punct de o parte din echipa Faimoșilor pentru a scăpa de ea, în ciuda faptului că în clasamentul eficienței de la Survivor România 2021 nu era pe ultimul loc.

ADVERTISEMENT

”Eu am dat tot ce-am putut, s-a văzut pe trasee, dar dacă săptămâna asta sau cea care urmează, fetele nu vor aduce puncte, o să taxez băieții care m-au votat”,  a mărturisit Irisha pentru sursa citată, explicând că totul a fost, de fapt, o strategie bine pusă la punct pentru ca ea să fie trimisă acasă.

Iar când vine vorba despre Zanni, Irisha de la Survivor România 2021 este categorică în ceea ce îl privește pe Faimosul cu care a avut o serie de conflicte în momentul în care s-a apropiat, din empatie, de Elena Marin.

”Puțin dificil și complex este Zanni. Are mintea ascuțită, i-am zis de la început. În momentul în care am vorbit o zi, două, trei i-am zis: `Zanni, vezi că ai mintea foarte ascuțită`.  Și s-au adeverit spusele mele”, a mai spus, la întoarcerea în România, Irisha.

ADVERTISEMENT

Pe cine vede Irisha în finala Survivor România 2021?

”Văd mai mulți câștigători, văd și pe cineva de la Războinici, pentru că sunt mulți foarte buni pe traseu. Câștigătorul trebuie să aibă un pachet. Din echipa noastră cred că e Culiță, Elena, Zanni și de la războinici, Marius și, poate, Andrei. Eu pe ăștia îi văd finaliști, chiar abia aștept să vină finala, să văd dacă am dreptate”, a dezvăluit Irisha despre finala competiției după ce a fost eliminată de la Survivor România 2021.

Irisha, eliminată pentru că nu împărțea mâncarea?

După ce a fost eliminată de la Survivor România 2021, Irisha a făcut o serie de declarații șocante la motivele pentru care a ajuns în situația asta, iar una dintre cauzele invocate a fost legată de mâncare. Astfel, a explicat fosta concurentă, ea nu era dispusă, spre deosebire de Raluca Dumitru, să împartă porția de mâncare pe care o avea cu băieții din jurul ei.

ADVERTISEMENT
Irisha
Irisha, dura cu Zanni dupa ce acesta ar fi pus la cale eliminarea ei de la Survivor Romania 2021 Sursa foto: Instagram

”Raluca împărțea mâncarea, cred că era un mod de a nu fi votată. Au fost două săptămâni în care nu a adus puncte aproape deloc, dar a compensat cu mâncarea pentru a se apropia de băieți”, a explicat Irisha la ieșirea din competiția Survivor România 2021.

Irisha și Zanni, relație tensionată la Survivor România 2021

Chiar dacă, în momentul în care a ajuns în Republica Dominicană, Irisha și Zanni păreau să fie pe aceeași undă, lucrurile au degenerat rapid între cei doi, mai ales că Faimoasa nu i-a ”cântat în strună” colegului de echipă, devenit în ultima perioadă favoritul publicului de la Survivor România 2021.

ADVERTISEMENT

”Am fost făcută proastă, că nu prind semnal, tot felul de glumițe, bully-ing de dimineață până seară, cu dorința de a induce publicului că sunt aeriană, că trăiesc într-o lume paralelă”, a spus, la eliminare, Irisha, revoltată că a fost adeseori jignită de Zanni și de prietenul acestuia de la Survivor România 2021, Sebastian.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 837: 32 pagini + CD. Doar 10 lei!