Life

Irisha de la Survivor România, adevărul despre relația cu Marius Crăciun. A recunoscut ce i-a făcut fostul războinic

Irisha de la Survivor România a spus adevărul despre relația cu Marius Crăciun. A recunoscut ce i-a făcut fostul Războinic.
10.09.2021 | 17:36
Irisha de la Survivor Romania adevarul despre relatia cu Marius Craciun A recunoscut ce ia facut fostul razboinic
Irisha de la Survivor România, adevărul despre relația cu Marius Crăciun. A recunoscut ce i-a făcut fostul războinic. Sursa foto: Instagram/ Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Irisha de la Survivor România a spus adevărul despre relația cu Marius Crăciun. Războinicul i-ar fi făcut avansuri fostei Faimoase, după cum a recunoscut în cadrul unei emisiuni TV.

Cei doi s-au afișat împreună de mai multe ori după terminarea celui de-al doilea sezon al reality show-ului. Internauții au crezut că Irisha și Marius Crăciun formează un cuplul, deși amândoi au negat acest lucru.

ADVERTISEMENT

Irisha de la Survivor România, adevărul despre relația cu Marius Crăciun. A recunoscut ce i-a făcut fostul războinic

Irisha de la Survivor România a spus adevărul despre relația dintre ea și Marius Crăciun. Fosta Faimoasă a recunoscut că tânărul i-a făcut avansuri.

Invitată în platoul emisiunii lui Teo Trandafir, Irisha, pe numele real Irina Ceban, a făcut declarații uluitoare, iar cei prezenți au rămas cu gura căscată.

ADVERTISEMENT

„Da (n.r. Marius i-a făcut avansuri). Dar în general o femeie se simte mai apreciată, mai specială în momentul în care un bărbat îi face avansuri sau complimente, că și astea pot fi…

Uite, un compliment ar fi: ‘Ce frumos ți-ar sta la mine în casă”, a declarat Irisha la Teo Show de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Recent, Marius Crăciun a declarat că nu este împreună cu Irisha. Sportivul a ținut să precizeze faptul că nu s-a înscris la Survivor România pentru a cunoaște pe cineva.

Acesta și-a dorit doar să ajungă în finală și să câștige marele premiu însă, din păcate, acest lucru nu s-a întâmplat. Cu toate acestea, Marius a fost unul dintre cei mai buni concurenți din acest sezon.

ADVERTISEMENT

„Eu nu mi-am făcut gânduri și nici nu mă uitam după fete. Într-adevăr, ne uitam după fete, dar nu aveam nicio reacție. Nu mi-am închipuit că pot avea ceva cu Irisha, pentru că ar fi prea mult ea pentru mine”, a declarat Marius Crăciun pentru WOWbiz.ro. 

Cei doi au menționat, de mai multe ori, că între ei există doar o frumoasă relație de prietenie și nimic mai mult.

Cu ce vedetă din România s-ar căsători Irisha

Irisha a fost întrebată cu ce vedetă din România ar fi dispusă să se căsătorească, fără să stea pe gânduri.

Fosta concurentă de la Survivor România a declarat că s-ar mărita oricând cu Cătălin Botezatu, despre care are numai cuvinte de laudă.

„Cătălin Botezatu. Ce frumusețe de bărbat, ce stil, ce caracter, ce energie, se vede bine. Am avea niște copii, Cătăline…”, a declarat Irisha în cadrul aceleiași emisiuni.

ADVERTISEMENT