Life

Irisha i-a dezvăluit lui Marius Crăciun că îl place, chiar în timpul finalei Survivor România: „Am rămas șocat”

Irisha i-a dezvăluit lui Marius Crăciun că îl place, chiar în timpul finalei Survivor România.
23.07.2021 | 09:44
Irisha ia dezvaluit lui Marius Craciun ca il place chiar in timpul finalei Survivor Romania Am ramas socat
ADVERTISEMENT

Emisiunea Survivor s-a terminat, dar informațiile despre lucrurile care au avut loc acolo între concurenți sunt departe de a se fi încheiat. Marius Crăciun a făcut noi dezvăluiri despre care s-a întâmplat în cadrul acestui show.

Irisha i-a dezvăluit lui Marius Crăciun că îl place. Ce declarații i-a făcut Faimoasa

Marius Crăciun a spus că el a primit avansuri din partea Irishei, pe numele său real Irina Ceban. Acest lucru s-a întâmplat chiar în timpul finalei de la Survivor România 2021.

ADVERTISEMENT

Dar ce i-a mărturisit, de fapt, concurenta acestuia? Irisha a recunoscut că îl place pe Marius Crăciun și că este atrasă de el din punct de vedere fizic.

Mai mult, aceasta nu s-a ferit de nimeni și alți concurenți au putut să audă conversația dintre ei și chiar i-a spus că el este cel pe cate îl susține în marea finală de la Survivor, lucru pe care îl face și familia ei.

ADVERTISEMENT

Marius Crăciun a recunoscut că a rămas șocat la auzul acestor dezvăluiri, mai ales că ei nu au discutat prea mult în cadrul competiției.

În această discuție dintre cei doi s-a băgat și Cătălin Moroșanu, care o îndemna pe Irisha să își spună adevăratele sentimente.

ADVERTISEMENT

„Irisha mi-a spus că îi place de mine că bărbat, că arăt bine, că îi place cum vorbesc. Mi-a spus în fața. Eram la finală și au fost glume.

Ea mi-a spus că mă susține, că și familia ei mă susține și își dorește să ajung cât mai departe sau chiar să câștig.

ADVERTISEMENT

Am rămas șocat, pentru că în competiție nu am avut atât de multe subiecte și mi-a plăcut că mi-a spus că mă susține.

Atunci am început să vorbim mai mult și Moroșanu a făcut o glumă „zi că îți place de el direct” și ea a spus „da, îmi place de el că bărbat, arată bine, e frumos”, a povestit el la Ștafeta Mixtă, conform Wowbiz.

Ce s-a întâmplat între cei doi după terminarea emisiunii

Totuși, în ciuda acestor dezvăluri făcute de Irisha, lucrurile s-au oprit acolo între cei doi. Marius Crăciun a mărturisit că s-a simțit măgulit de afirmațiile făcute de fosta Faimoasă, dar nu au mai vorbit și alte lucruri după aceea.

El chiar a dezvăluit că nu credea că ar avea vreo șansă cu Irisha, având în vedere cât de frumoasă este.

ADVERTISEMENT