Life

Irisha și Blvck Matias, adevărul despre Zannidache de la Survivor România: „M-a șocat din toate punctele de vedere”

Irisha și Blvck Matias l-au descris pe Zannidache de la Survivor România în cadrul unui interviu online.
25.06.2021 | 12:24
Irisha si Blvck Matias adevarul despre Zannidache de la Survivor Romania Ma socat din toate punctele de vedere
ADVERTISEMENT

Irisha și Blvck Matias au vorbit despre Zannidache de la Survivor România, iar cuvintele lor au fost în mare parte de laudă.

Prietenul lui Zanni și fosta lui colegă de concurs au spus despre faimos că este extrem de muncitor și că are toate șansele și datele necesare să câștige această ediție.

ADVERTISEMENT

Matias a spus că nu se aștepta să se descurce atât de bine în probele sportive de la Survivor România. Băiatul de la Golden Gang a mărturisit că a fost chiar șocat când a văzut ce viteză și ce îndemânare are fratele său de suflet pe trasee.

Irisha și Blvck Matias, dezvăluiri despre Zannidache de la Survivor România

Irisha a confirmat în mare cele spuse de trapper. Ea a avut ocazia să îl cunoască, împărțind plaja și baraca timp de câteva săptămâni.

ADVERTISEMENT

„M-a șocat din toate punctele de vedere. Și-a setat un anumit nivel”, a spus Blvck Matias la „Ștafeta mixtă”, emisiune difuzată pe Youtube.

„Știi ce zicea el când eram acolo? Zicea, Irisha, eu m-am născut pierzător. Eu risc și dau tot”, a completat Irisha.

ADVERTISEMENT

„Având în vedere că a stat 6 luni, are șanse să câștige”, a mai spus Irisha.

Blvck Matias a spus că în afară de Zanni l-a plăcut foarte mult și pe Cosmin Stanciu. De asemenea, l-a apreciat și pe Starlin de la Războinici.

Dintre cei prezenți acum, tot în afară de Zanni, îl admiră și pe Sebastian Chitoșcă, băiatul cu care tatuatul a legat o prietenie frumoasă.

ADVERTISEMENT

Concurentul este destul de timid în realitate

Matias a spus despre prietenul său că, în ciuda aparențelor, este destul de timid și de rușinos. Nu se apropie ușor de oameni. Cu cei pe care nu îi cunoaște nu vorbește.

Irisha a vrut să afle de la prietenul lui Zanni dacă acesta este într-adevăr iubitul Anei Porgras, așa cum bănuiește lumea. Matias susține că el știe că sunt foarte apropiați, dar nu poate să spună dacă sunt sau nu împreună.

Matias a declarat că între Ana și Zanni a existat într-adevăr o chimie de la prima vedere, înainte ca ei să ajungă în Republica Dominicană.

Cei doi s-au antrenat împreună pentru competiția de la Kanal D. Au făcut mișcare în casă de cele mai multe ori ca în concurs să nu pornească fără să aibă habar de ce trebuie să facă pe trasee.

 

ADVERTISEMENT