Life

Irisha și Marius Crăciun s-au afișat, din nou, împreună. Ce relație au, de fapt, după Survivor România 2021

Irisha și Marius Crăciun an fost rival în competiția sportivă Survivor România 2021, dar după terminarea filmărilor au apărut de mai multe ori împreună.
03.09.2021 | 10:01
Irisha si Marius Craciun sau afisat din nou impreuna Ce relatie au de fapt dupa Survivor Romania 2021
Irisha și Marius Crăciun s-au afișat, din nou, împreună. Ce relație au, de fapt, după Survivor România 2021. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil” și câștigătorul de la Ferma par tot mai apropiați în ultima perioadă, de aici și zvonurile potrivit cărora au fi început o poveste de dragoste.

Invitați în cadrul unei emisiuni online, cei doi foști participanți de la Survivor România 2021 au dat cărțile pe față și au vorbit sincer despre ce ce întâmplă cu adevărat între ei.

ADVERTISEMENT

Irisha a mărturisit care este relația pe care o au în momentul de față, subliniind faptul că atât ea, cât și familia sa l-a susținut pe Marius Crăciun în show-ul din Republica Dominicană.

Irisha și Marius Crăciun de la Survivor România 2021, adevărul despre relația lor

Mai mult decât atât, frumoasa brunetă a precizat că mama sa este o fană înfocată a lui Marius Crăciun, dovadă că îi urmărește activitatea de pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

„Ne așteptam la întrebarea asta. L-am susținut la Survivor și în finală. Este adevărat că și familia mea îl place și l-a susținut. Le-a plăcut cum s-a descurcat și social, în special mama.

Ei doi se urmăresc pe Instagram. Mama îl place, atâta pot să zic”, a declarat Irisha, pe numele său real Irina Ceban, pentru wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

La rândul său, fostul semifinalist de la Survivor România a transmis faptul că nu s-a înscris în emisiunea de la Kanal D cu gândul de a cunoaște pe cineva pentru a începe o relație.

Marius Crăciun, concentrat pe competiția Survivor România 2021

Fostul Războinic din Republica Dominicană s-a axat numai pe competiție pentru că și-a dorit enorm să pună mâna pe premiul cel mare. Din păcate, nu a reușit și trofeul a ajuns la Zanni.

ADVERTISEMENT

„Eu nu mi-am făcut gânduri și nici nu mă uitam după fete. Într-adevăr, ne uitam după fete, dar nu aveam nicio reacție.

Nu mi-am închipuit că pot avea ceva cu Irisha pentru că ar fi prea mult ea pentru mine”, a declarat Marius Crăciun, mai arată sursa menționată mai sus.

Concret, între cei doi foști participanți de la Survivor România nu există sentimente de dragoste, ci numai o frumoasă relație de prietenie.

ADVERTISEMENT