Video. Eriksen, meci perfect! Danemarca a făcut prăpăd la Dublin şi e la Mondiale!

Tibi Demeter   
in Fotbal international
14/11/2017, 18:45
Video. Eriksen, meci perfect! Danemarca a făcut prăpăd la Dublin şi e la Mondiale!

UPDATE, ora 23.35 / După ce nu au reuşit să marcheze în meciul tur de pe teren propriu, danezii şi-au luat revanşa cu vârf şi îndesat în returul de la Dublin pe care l-au câştigat cu 5-1 – vezi golurile aici. Danezii revin astfel la turneul final al Cupei Mondiale, după ce au ratat participarea la ediţia din 2014. Pentru irlandezi va fi a patra ediţie de la care vor absenta.


Cele două formaţii au remizat, 0-0, în manşa tur din barajul pentru calificarea la CM 2018, iar totul se va decide în această seară la Dublin. Irlandezii au rezistat eroic în prima partidă de la Copenhaga şi doar lipsa de inspiraţie a lui Poulsen şi Cornelius la finalizare au făcut ca nordicii să nu se impună pe teren propriu şi să fie nevoiţi să abordeze ofensi returul din Irlanda.

Danezii au obţinut trei victorii în ultimele trei deplasări, după ce au remizat în martie împotiva României, 0-0, pe Cluj Arena. În 1993, Irlanda a remizat, 1-1, pe teren propriu împotriva Danemarcei şi s-a calificat în cele din urmă la CM din S.U.A., însă un rezultat similar în această seară nu oferă garanţia unei calificări la turneul final din Rusia.

Irlanda – Danemarca LIVE STREAM baraj CM 2018. Un gol marcat de nordici ar putea să fie decisiv

Irlanda – Danemarca LIVE STREAM baraj CM 2018. Un gol înscris de elevii lui Age Hareide ar complica mult situaţia formaţiei gazdă, iar irlandezii ar avea nevoie de o victorie pentru o calificare mai departe. Tehnicianul nordicilor nu are indisponibilităţi înaintea meciului din această seară şi poate miza pe toti jucătorii importanţi din linia ofensivă.

Irlanda – Danemarca LIVE STREAM baraj CM 2018. Irlandezii vor încerca să reziste încă 90 de minute pentru o calificare după 15 ani de aşteptare la cea mai importantă competiţie din lume la nivelul echipelor naţionale. Selecţionata britanică a participat ultima dată la Campionatul Mondial din 2002, întrecere la care a ajuns până în optimile de finală.

Închide ×