Fotbal international

Video. Irlanda de Nord – Elveţia 0-1. Haţegan, greşeală gravă: “Cum să dai aşa penalty?”

Elveţia a învins cu 1-0 în Irlanda de Nord, dar presa din Marea Britanie acuză cu duritate greşelile comise de arbitrul Ovidiu Haţegan, care au dus la stabilirea rezultatului.
09.11.2017 | 18:45
Video Irlanda de Nord  Elvetia 01 Hategan greseala grava Cum sa dai asa penalty
ADVERTISEMENT

Update: ora 23.40. Elveţia a obţinut o victorie imensă la Belfast, gol Rodriguez din penalty în minutul 58, dar, din păcate, eroul negativ al meciului a fost arbitrul român Ovidiu Haţegan. Acesta a dictat foarte uşor penalty  la o minge care l-a lovit în spate pe Evens, ce avea mâna lipită de corp. Fostul internţional nord-irlandez Keith Gillespie a acuzat dur în timpul transmisiei decizia românului: “Nu poţi da aşa penalty, mai ales că elveţienii nici nu ceruseră. Acest lucru e şi mai grav pentru arbitru. Care a mai greşit nedând un cartonaş roşu elveţienilor şi l-a avertizat pe Evans, care nu va juca la retur, fiind suspendat”. Vezi mai jos video.


Elveţienii par a avea un mic avantaj prin prisma numelor jucătorilor şi a faptului că mulţi dintre ei evoluează la cluburi importante din Europa, dar nord-irlandezii nu sunt de neglijat. Insularii vor avea de partea lor forţa fizică şi suportul fanilor. VEZI AICI MECIUL ONLINE

ADVERTISEMENT

Într-un material publicat în cotidianul Blick, fostul internaţional elveţian Kubilay Turkyilmaz i-a făcut echipa de start selecţionerului Vladimit Petkovic pentru partida de pe Windsor Park. Surprinzător, Turkyilmaz consideră că portarul Yann Sommer şi atacantul Haris Seferovic vor fi rezerve la Belfast.

Irlanda de Nord – Elvetia LIVE STREAM Baraj Cupa Mondiala 2018. Shaqiri va fi omul cheie al Elveţiei

ADVERTISEMENT

Irlanda de Nord – Elvetia LIVE STREAM Baraj Cupa Mondiala 2018. Primul ”11” în viziunea lui Turkyilmaz pentru meciul cu Irlanda de Nord este următorul: Burki – Lichtsteiner, Schar, Akanji, Rodriguez – Xhaka, Zakaria – Zuber, Dzemaili, Lang – Shaqiri.

Irlanda de Nord – Elvetia LIVE STREAM Baraj Cupa Mondiala 2018. Fostul internaţional elveţian consideră că Burki este mult mai în formă decât Sommer, iar Shaqiri ar fi alegerea potrivită pentru postul de atacant, deoarece el nu stă în gura porţii, se mişcă mult şi le-ar crea mari probleme fundaşilor rigizi ai nord-irlandezilor.

ADVERTISEMENT

 

Tags: