Life

Irlandezii spun că au dovada că fantomele există. Imaginea înfiorătoare surprinsă într-un vechi castel

23.06.2020 | 17:11
Irlandezii spun ca au dovada ca fantomele exista Imaginea infioratoare surprinsa intrun vechi castel
Irlandezii spun că au dovada că fantomele există. Imaginea înfiorătoare surprinsă într-un vechi castel
ADVERTISEMENT

Irlandezii au dovada că fantomele există, cel puțin asta susțin ei, după ce au surprins o imagine stranie într-un castel vechi. Spiritul i-ar aparține lui Walter Petre Lambert, decedat în anul 1892, la vârsta de 76 de ani.

Potrivit mirror.co.uk, vânătorii de fantome spun că există chiar și înregistrări care confirmă prezența spiritelor în castelul Ellen House din Galway, deținut chiar de familia anglo-irlandeză a lui Lampard.

ADVERTISEMENT

Aceeași sursă scrie că, în ziua decesului, el fusese văzut în curte de una dintre servitoare. În realitate, el era mort cu câteva ore înainte să fie zărit în curtea castelului.

Fantomele există. Irlandezii au dovada

Walter Petre Lambert, care a fost sugrumat în incinta castelului, făcea parte dintr-o familie de nobili. În ziua decesului, una dintre menajerele care făceau curățenie în domitorul lui, l-a văzut în curtea interioară a castelului.

ADVERTISEMENT

fantoma, irlanda, castel vechi

Irlandezii spun că au dovada că fantomele există. Imaginea înfiorătoare surprinsă într-un vechi castel. sursă: mirror.co.uk“În ziua morții sale, servitoarele făceau cărățenie. Una dintre ele s-a uitat pe fereastră și a spus: Stăpânul s-a întors.

El era pe jos, lucru neobișnuit, deoarece plecase în călătorie cu trăsura. În realitate, el era mort de câteva ore”, a declarat Richard Morrison, co-fondator al PSI Ireland.

ADVERTISEMENT

Un așt aspect ciudat ce ține de acest castel s-a petrecut în ziua înmormântării. Caii care erau legați la trăsura ce trebuia să transporte cadavrul lui Lambert au refuzat să iasă pe poarta castelului Ellen House.

Au fost aduși alți cai de la grajduri, însă și aceștia s-au oprit în poarta castelului. Acest lucru i-a obligat, practic, pe angajați să transporte coșciugul, în care se afla trupul neînsuflețit al lui Lambert, pe umeri o distanță destul de lungă.

ADVERTISEMENT

Castelul Ellen House mai este cunoscut și prin prisma lui Oscar Wilde, care a vizitat domeniul când era copil, în timpul vacanțelor de vară.

În plus, potrivit aceleași surse, ar exista materiale video din interiorul castelului în care se poate vedea o imagine reflectată într-una dintre oglinzi.  „Simțim că dovezile pe care le-am capturat confirmă existența „ Omului din oglindă”, a spus același Richard Morrison.

ADVERTISEMENT