ADVERTISEMENT
Life

Ironia sorții! Călin Gheorghe a murit în locul în care voia să îmbătrânească. Care a fost ultima postare pe Instagram a jurnalistului – Foto

Autor: Mioara Ciuta | 26.07.2020 | 14:58
Ironia sorții! Călin Gheorghe a murit în locul în care voia să îmbătrânească. Care a fost ultima postare pe Instagram a jurnalistului - Foto
Jurnalistul Călin Gheorghe a murit în urma unui infarct pe plaja din Corbu

Călin Gheorghe a murit în urma unui infarct miocardic în locul în care și-ar fi dorit să îmbătrâneasă. În urmă cu 3 zile a fost auzit pentru ultima dată la radio Europa FM, ultimul loc de muncă pe care jurnalistul l-a avut.

ADVERTISEMENT

Omul de radio a fost una dintre cele mai bune voci din Pro FM, Radio Guerrilla și Europa FM.

Prietenii sunt în stare de șoc, iar ultima imagine postată de jurnalist a fost făcută în urmă cu două zile.

Călin Gheorghe a murit de infarct la Corbu

Ca ironie a sorții, jurnalistul de radio și-a petrecut ultimele clipe în locul în care dorea să îmbătrânească. Călin Gheorghe a murit la Corbu, Constanța, unde plecase pentru câteva zile de relaxare. Drumul către mare a fost ultimul pe care jurnalistul l-a făcut.

ADVERTISEMENT

În dimineața de sâmbătă, pe plaja Corbu a fost solicitată o echipă de salvare, după ce unui bărbat i s-a făcut rău și a fost scos din apă de către oamenii aflați în preajmă. Acel bărbat a fost Călin Gheorghe. Echipele de salvare l-au resuscitat timp de o oră, după care jurnalistul a fost declarat mort.

„ Am fost solicitaţi să intervenim pentru salvarea unei persoane, de sex masculin, pe plaja Corbu. Din primele informaţii, bărbatul este resuscitat.“, a transmis Anamaria Stoica, purtătoarea de cuvânt ISU Constanţa.

ADVERTISEMENT

Ultima postare făcută de Călin Gheorghe pe Instagram a fost cu animalul lui de companie prin pădure. Omul de radio era înnebunit după plimbările prin natură, însă cel mai liniștit se seimțea pe plaja Corbu, unde a și murit.

 

View this post on Instagram

 

#water #love 🐑🐑🐑

A post shared by calin gheorghe (@calingheorghe144) on

Vocea emblematică Pro FM, Guerrilla și Europa FM, alături de Andrei Gheorghe

Călin Gheorghe a fost foarte bun prieten cu Andrei Gheorghe, care, de asemenea, a murit tot în urma unui infarct. Cei doi s-au cunoscut la Pro FM și au devenit vedetele postului de radio.  De altfel, jurnalistul a mai colaborat și cu Radio Guerrilla, iar în ultima vreme lucra la Europa FM, unde avea o emisiune săptămânală dedicată muzicii pop-rock, și cu Radio Seven.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!