Ironia sorţii. Finalistul nostru la 100 de metri spate era să se ÎNECE!

Claudiu Melinte   
in Stiri sportive
08/08/2016, 13:56
Ironia sorţii. Finalistul nostru la 100 de metri spate era să se ÎNECE!

Înotătorul Robert Glinţă s-a calificat în finala probei de 100 metri spate din cadrul Jocurilor Olimpice de la Rio. Aflat pentru prima dată la o astfel de competiţie, tînărul în vîrstă de 19 ani a încheiat pe locul patru în seria 2, cu un timp de 53 de secunde şi 34 de miimi. 

Cum era să se înece la mare

Finala va avea loc marţi dimineaţa începînd cu ora 04:00. Glinţă este cel mai tînăr participat în ultimul act al probei de 100 de metri spate. Sportivul nostru s-a apucat de înot după ce era să se înece. Pe cînd se afla în vacanţă cu părinţii săi la mare, a luat o gură mare de apă, fiind scos la mal de tatăl său. Din fericire, şi-a regăsit suflul, însă episodul l-a speriat îngrozitor. Din acel moment şi-a dorit să meargă la un bazin din Piteşti, pentru a învăţa să inoate. Niciodată nu s-a gîndit că va deveni profesionist. La 10 ani distanţă se luptă pentru o medialie olimpică!

Ştirea MOMENTULUI

Mahlangu a plecat la Ludogoreţ. Dinamo a confirmat Fanatik. Ce salariu va lua mijlocaşul

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×