Sport

Ironii după FCSB – Silkeborg 0-5: „Acolo a fost mochetă, aici gazon. Te bat ăștia și pe masa de ping pong”

Basarab Panduru a fost ironic după înfrângerea suferită de FCSB pe teren propriu în duelul cu Silkeborg, scor 0-5.
14.10.2022 | 00:26
Ironii dupa FCSB  Silkeborg 05 Acolo a fost mocheta aici gazon Te bat astia si pe masa de ping pong
Basarab Panduru, ironic după FCSB - Silkeborg. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

„Pandi” a glumit și pe seama declarațiilor lui MM Stoica, după ce managerul general al vicecampioanei României a spus că la meciul din Danemarca s-a jucat pe o „mochetă umedă”.

Basarab Panduru, ironic după FCSB – Silkeborg

Basarab Panduru a fost ironic după o nouă umilință suferită de FCSB împotriva lui Silkeborg, scor 0-5: „Nu mai e nicicum, ce să mai fie. Nu a fost pe primul loc Conference League.

ADVERTISEMENT

Nu au jucat cu cea mai bună echipă, au fost și accidentați, dar e mare rău de tot rezultatul ăsta. Acolo ai dat vina pe orice, doar că nu ai spus deloc că sunt buni ăștia. Acolo a fost mochetă udă, aici a fost gazon, te bat ăștia și pe masa de ping-pong. Nu cred că a mai fost așa ceva în ultimul timp.

E tânăr Târnovanu, dar asta cu plânsul la fotbal nu e bine, ce înseamnă plânsul ăsta? Dacă s-a apucat de plâns după golul cinci, trebuia să o țină așa până la finalul meciului”.

ADVERTISEMENT

„Nu sunt de acord să te înjure fanii, dar ori te duci mereu să-i saluți, ori nu te duci niciodată, nu prea merge să te duci tu așa când vrei”, a mai spus Basarab Panduru, la TV OrangeSport.

„Nu mai credeam că FCSB își poate lua din nou cinci goluri!”

Basarab Panduru a continuat și a spus că nu se gândea că FCSB mai poate să primească din nou cinci goluri, felicitându-l în schimb pe Dan Petrescu după victoria CFR-ului cu Slavia Praga, scor 2-0:

ADVERTISEMENT

„Petrescu a câștigat meciurile astea două prin tactica lui, așa cum a gândit el, așa cum și-a aranjat jucătorii în teren.

Sunt victoriile lui Petrescu, pe mintea lui și pe inspirația lui. Nu mai credeam că FCSB își poate lua din nou cinci goluri”.

ADVERTISEMENT

„Silkeborg a fost superioară și sunt impresionat de felul în care echipele daneze au început să crească de la an la an. Mă așteptam ca față de meciul tur să îți iei niște măsuri.

Pe faza defensivă, Edjouma lasă spații mari. Fundașii noștri centrali… Am suferit acolo. Trebuie să-ți pui problema că echipa suferă la organizare de joc pe fază defensivă. Când începi jocul cu 2-0 pentru adversar…

Trebuia să ia în calcul Dică și jocul ăsta elaborat, foarte bine pus la punct, al danezilor. Au fost probleme la modul în care tratăm jocul fără minge.

Silkeborg a fost un exemplu. Parcă o vedeam pe Liverpool. Au fost foarte puține momente bune și foarte multe probleme”, a spus și Ilie Dumitrescu, la TV DigiSport.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 6,40 este cota pentru „2 solist” la FCSB – UTA. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT