Sport

Ironii în bannere la FC U Craiova 1948 – FCSB: „Nordul sifonar” / „Două peluze, același leu”. Foto

Fanii de la FC U Craiova 1948 și cei de la FCSB s-au duelat de la distanță în partida de pe „Ion Oblemenco”. Cele două galerii s-au folosit de bannere pentru a se ironiza.
13.11.2022 | 22:34
Ironii in bannere la FC U Craiova 1948  FCSB Nordul sifonar  Doua peluze acelasi leu Foto
Ironii în bannere la FC U Craiova 1948 - FCSB. Adrian Mititelu, principala țintă a fanilor roș-albaștri. FOTO: sportpictrues.eu
ADVERTISEMENT

FCSB a fost însoțită de aproximativ 200 de fani la partida de pe „Ion Oblemenco” cu FC U Craiova 1948. Deși au intrat mai târziu pe stadion, ultrașii roș-albaștrilor au avut timp să-și ironizeze adversarii, așa cum s-a întâmplat și etapa trecută la derby-ul cu Rapid.

Ce bannere au afișat cele două galerii la FC U Craiova 1948 – FCSB

Principala țintă a ironiilor Peluzei Nord a fost Adrian Mititelu, patronul celor de la FC U Craiova 1948. „Vă certați cu Mititelu, se subțiază portofelul”, a fost unul dintre mesajele venite din sectorul rezervat oaspeților.

ADVERTISEMENT

Peluza Nord condusă de Gheorghe Mustață a luat peste picior și conflictul de identitate dintre FC U Craiova 1948 și Universitatea Craiova. „Cu prazul în gură mai mereu, două peluze, același leu”, au scris ultrașii roș-albaștrilor pe un alt banner.

De ironiile galeriei care a venit de la București n-a scăpat nici Andrei „Gogoașă” Preda. Liderul ultrașilor alb-albaștri a primit un mesaj special din partea băieților lui Mustață:

ADVERTISEMENT

„16…19… În brutărie, cu gogoașe în galerie”, a apărut scris pe o altă pânză ridicată de fanii vicecampioanei României.

Oltenii nu uită și nu iartă. Au pus tunurile pe Peluza Nord

Peluza Nord nu a scăpat și a primit replica din partea ultrașilor care susțin clubul patronat de Adrian Mititelu. Oltenii n-au uitat de războiul pornit între FCSB și CSA Steaua, în urma căruia anumiți suporteri ai echipei din Liga 2 ar fi furat un steag de la galeria echipei lui Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

„Iată Nordul sifonar, plin de fete rușinoase, jumătate în clasa a 4-a, jumătate au 4 clase”, a fost mesajul dur afișat de nucleul dur al galeriei lui FC U Craiova 1948.

Ultrașii gazdelor au afișat totodată și un banner prin care au vrut să își arate devotamentul pentru fenomenul ultras și pentru echipa din Craiova pe care au ales să o susțină, FC U 1948.

ADVERTISEMENT

„De 5 ani pe drumul ultra, toba dictează pulsul. Pasiunea pentru culori va fi mereu răspunsul”.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,24 este cota pentru „X2” la FC Botoșani – FCSB. Vezi toate cotele aici!

ADVERTISEMENT