Ironii la adresa derby-ului CSA Steaua – Rapid: „Vin să vadă fosile”

STEAUA - RAPID
Eduard Popa   
in Stiri sportive
10/04/2018, 16:28
Ironii la adresa derby-ului CSA Steaua – Rapid: „Vin să vadă fosile”

Peste 25.000 de suporteri se anunţă la meciul dintre echipa Armatei care a recuperat în instanţe marca de la echipa lui Becali şi Academia Rapid, echipa recunoscută drept continuatoarea formaţiei alb-vişinie care a dat faliment. Cu toate acestea fostul preşedinte LPF nu este impresionat de fanii celor două echipe.

“Nu va însemna nimic dacă vor veni mulţi fani. Şi la Rangers, în Liga a 4-a din Scoţia, veneau 40.000 de fani. La Liga a 4-a vine lumea o dată sau de două, îşi dă seama că nu are ce să vadă şi pleacă. Nu va mai veni nimeni.

Dragomir: „E doar un foc de paie”

Ce să vezi la Liga a 4-a? E doar un foc de paie acest meci. Lumea vine ca să vadă valori fotbalistice, nu fosile. Dumnezeule, ce să vezi la Liga a 4-a? Fotbalişti care aleargă cu încetinitorul? Se satură lumea după unul sau două meciuri”, a spus Dumitru Dragomir la Pro X.

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×