Sport

Ironii la adresa lui Andrei Vlad: „Normal că nu-i convine că nu joacă! Era Messi, acum i-a luat locul Ronaldo”

Andrei Vlad a fost ironizat de Basarab Panduru, care a spus că este un lucru normal faptul că tânărul portar este nemulțumit pentru că nu joacă titular la FCSB.
27.06.2022 | 22:15
Ironii la adresa lui Andrei Vlad Normal ca nui convine ca nu joaca Era Messi acum ia luat locul Ronaldo
Ironii la adresa lui Andrei Vlad. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

„Pandi” este de părere că Andrei Vlad nu învăța deloc după greșelile pe care le-a făcut și crede că poate fi un moment pentru el în care să se liniștească și să se antreneze pentru a-și recâștiga locul de titular la vicecampioana României.

Ironii la adresa lui Andrei Vlad

Basarab Panduru l-a ironizat pe Andrei Vlad, vorbind despre rivalitatea pe post cu Ștefan Târnovanu: „Normal că nu-i convine lui Vlad, el era Messi, acum i-a luat locul Ronaldo.

ADVERTISEMENT

Normal că nu-i convine, era pe cai mari, erai la națională și te trezești că nu mai ești nimic. Îl vezi pe bancă, unde stă supărat, dar înveți ceva. Ei sunt tineri, poate fi o prietenie între ei.

Mie nu mi s-a părut că s-a simțit lipsa lui Vlad când a intrat Târnovanu. Știi care a fost problema lui Vlad, l-am văzut după meciuri.

ADVERTISEMENT

El nu a înțeles că nu se întâmplă nimic când greșești, nu îl scotea nimeni din poartă când greșea, nu-l speria nimeni și a zis că merge și așa. N-am văzut greșeli la Târnovanu, în afară de ieșirea aia greșită dintr-un meci, dar a fost doar o greșeală”.

„El trebuie să se antreneze bine și să își aștepta rândul”, a spus și Nicolae Dică, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

„La FCSB e mai diferit să joci decât la CFR Cluj!”

Basarab Panduru a continuat și a comentat venirile lui Rachid Bouhenna și Joyskim Dawa la FCSB, ambele mutări fiind dezvăluite în exclusivitate de FANATIK:

„Cei doi fundași Miron și Cristea au avut mult timp la dispoziție, păreau că se înțeleg bine. Când a venit Cristea, nu mă așteptam să fie un jucător de FCSB, iar Miron era mai gras decât acum. Lui Miron i-a prins bine perioada la FCSB, arată bine, e alt om față de când a venit la FCSB.

ADVERTISEMENT

La FCSB e mai diferit să joci decât joci la CFR Cluj. Și la FCSB și la Craiova e mai mare distanța de la fundașii centrali în spatele lor până la portar. Pentru Bouhenna credeam că e bine la CFR, iată că nu a fost, el are o viteză bună.

Mie îmi place tot ce văd la FCSB la antrenamente, absolut tot ce fac ei acolo îmi plac. Bune exercițiile astea, se lucrează bine”.

„Cred că Bouhenna și Dawa se completează foarte bine. Bouhenna nu are o viteză foarte bună, dar poate fi completat bine de Dawa, că are viteză, l-am văzut la Botoșani”, a mai spus și Nicolae Dică.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 3,25 este cota ca echipa lui Gigi Becali să ia titlul în sezonul 2022/2023. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT