News

Ironii la adresa lui Dragnea, după ce a spus că Opoziția le va lua românilor frigiderele și aragazurile

20.04.2019 | 16:26
Liviu Dragnea, ținta ironiilor pe rețelele de socializare

Liviu Dragnea  a ajuns ținta ironiilor internauților români, după ce a spus că Opoziția intenționează să le ia oamenilor frigiderele și aragazurile din case. Partidul Social Democrat se află în plină campanie electorală pentru alegerile europarlamentare ce vor avea loc în mai 2019 și, din acest motiv, cele mai importante figuri ale formațiunii politice au plecat într-un turneu prin țară.

Liviu Dragnea, ironizat după afirmațiile făcute la Botoșani

În acest context, social-democrații s-au aflat în cursul zilei de sâmbătă la Botoșani, unde Liviu Dragnea a făcut o serie de declarații controversate. Cea care a făcut deliciul românilor se referă la faptul că Opoziția intenționează să ia frigiderele și aragazurile din casele oamenilor.

Vor să desfiinţeze dreptul la proprietate. Oamenii pot vota cu ei, e o ţară liberă. Dacă nu mai vreţi case, terenuri, maşini, frigidere, aragaze (n.r. – forma corectă la plural este aragazuri), e în regulă. Dar trebuie să votaţi în cunoştinţă de cauză. Ce au mai zis? Că vor să dea OUG să aresteze toţi pesediştii. Dom’le, este şi asta o opţiune. Se pare că fasciştii de dinainte încep să fie invidioşi, nici ăia nu au făcut-o aşa, pe faţă. Au mai zis, de asemenea, că nu sunt de acord cu programul de dezvoltare locală şi trebuie desfiinţat, au şi cerut public şi oficial în Parlament să se desfiinţeze acest program” , a spus Liviu Dragnea, fiind imediat taxat de internauți.

Aceasta este doar una dintre postările ironice la adresa lui Liviu Dragnea
Aceasta este doar una dintre postările ironice la adresa lui Liviu Dragnea

Cele mai haioase mesaje după declarația lui Liviu Dragnea

Liviu Dragnea a ajuns subiect de glume pe rețelele de sociale. Afirmațiile liderului PSD au stârnit un val de comentarii ironice, românii arătând încă o dată, dacă mai era nevoie, că nu duc lipsă de umor. Se pare că oamenii nu sunt dispuși să cedeze cu una, cu două, electrocasnicele din case.

Nu s-a spus dacă ne iau şi fierul de călcat, că asta n-o mai tolerez“ ,  „Nu-i bai dacă-mi rămâne aspiratorul!“ ,  „Eu deja le-am legat de picior, şi frigiderul, şi aragazul,  „Să mă ia şi pe mine odată cu ele, Barna şi cu Cioloş“ , sunt doar câteva dintre reacțiile ironice cu care românii au bombardat rețelele de socializare.